Dziś przygotowaliśmy dla Was kolejną niespodziankę! Otóż postanowiliśmy, że na nasze 10 urodziny, a to przecież taka duża kupa czasu, wypadałoby nam się przedstawić. Niektórzy z nas potraktowali to lżej, niektórzy bardziej niż dosłownie. Co jest prawdą, a co kłamstwem? Tę decyzję pozostawiamy Wam! Gameexe nie akceptuje żadnej odpowiedzialności za szkody wyrządzone poprzez wywiady z redakcją, czytacie więc na własną odpowiedzialność!
*łypa na pewną PM-kę, którą wyskrobała* Coś mam wrażenie, że się wybitnie ze sobą zgadzamy, Daleju
Ale, pomijając ten mankament - miło bliżej poznać redakcję i odkryć ich bardziej... ludzką twarz, że tak to ujmę. I nie wierzę, jeszcze wspomina się ten nieszczęsny Pucz Faeruński? A wydawało się, że przepadł w mrokach dziejów, by już nigdy ni wypłynąć na wierzch.
Hej, mam prośbę... Lio siedzi w kącie i chlipie cały czas, a na moje pytanie "dlaczego", odparł, że nikt nie napisał, iż ma ładne zdjęcie w wywiadach. Napiszcie coś, bo chłopak się załamie
Ależ oczywiście, Lio! Nikt nie pisze tylko i wyłącznie dlatego, że po zobaczeniu Twojej fotki nie są w stanie wyrazić wszystkich tych uczuć wywołanych jednym zdjęciem!
Przy następnym obchodzie dekady załączę, poza całym albumem, jeszcze nagranie video, śpiewając coś. Gotujcie się!
A to, że nie ma więcej moich fotek, to wina Eirin. Jest pewnie zazdrosna, że jestem ładniejszy od jej wszystkich świnek.