Litości. 
Jubileusz – Dzień Siódmy! Wyjście z Cienia! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Przy następnym obchodzie dekady załączę, poza całym albumem, jeszcze nagranie video, śpiewając coś. Gotujcie się!
A to, że nie ma więcej moich fotek, to wina Eirin. Jest pewnie zazdrosna, że jestem ładniejszy od jej wszystkich świnek.
A to, że nie ma więcej moich fotek, to wina Eirin. Jest pewnie zazdrosna, że jestem ładniejszy od jej wszystkich świnek.
I wszyscy są zawiedzeni, że dodałeś tylko jedną, zamiast kilku. Popraw się! 
Ależ oczywiście, Lio! Nikt nie pisze tylko i wyłącznie dlatego, że po zobaczeniu Twojej fotki nie są w stanie wyrazić wszystkich tych uczuć wywołanych jednym zdjęciem!
Hej, mam prośbę... Lio siedzi w kącie i chlipie cały czas, a na moje pytanie "dlaczego", odparł, że nikt nie napisał, iż ma ładne zdjęcie w wywiadach. Napiszcie coś, bo chłopak się załamie 
Lio, jesteś najpiękniejszy
Lio, jesteś najpiękniejszy
Są fotki 
Hurra, hurra!
Hurra, hurra! Ewentualne pytania i prośby o autografy prosimy zamieszczać w komentarzach poniżej. 
Cytat
Ale jakie za to różnorodne i oryginalne odpowiedzi
Gdyby nie to, to bym przeczytał mniej niż połowę pewnie
Ja tego nawet nie chcę pamiętać
Tym bardziej, że skończyło się jak zwykle, więc... 
Ale jakie za to różnorodne i oryginalne odpowiedzi 
[Dodano po 47 sekundach]
A Pucz Faeruński komentowałem na żywo wraz z Rangerem Krzysiem - nigdy go nie zapomnę
[Dodano po 47 sekundach]
A Pucz Faeruński komentowałem na żywo wraz z Rangerem Krzysiem - nigdy go nie zapomnę
*łypa na pewną PM-kę, którą wyskrobała* Coś mam wrażenie, że się wybitnie ze sobą zgadzamy, Daleju 
Ale, pomijając ten mankament - miło bliżej poznać redakcję i odkryć ich bardziej... ludzką twarz, że tak to ujmę. I nie wierzę, jeszcze wspomina się ten nieszczęsny Pucz Faeruński?
A wydawało się, że przepadł w mrokach dziejów, by już nigdy ni wypłynąć na wierzch.
Ale, pomijając ten mankament - miło bliżej poznać redakcję i odkryć ich bardziej... ludzką twarz, że tak to ujmę. I nie wierzę, jeszcze wspomina się ten nieszczęsny Pucz Faeruński?
Te same pytania co do jednego znaku, bez uwzględnienia np. płci- trochę monotonne.
Poza tym to:
Hurra, hurra!
Poza tym to:
Hurra, hurra!
Dziś przygotowaliśmy dla Was kolejną niespodziankę! Otóż postanowiliśmy, że na nasze 10 urodziny, a to przecież taka duża kupa czasu, wypadałoby nam się przedstawić. Niektórzy z nas potraktowali to lżej, niektórzy bardziej niż dosłownie. Co jest prawdą, a co kłamstwem? Tę decyzję pozostawiamy Wam! Gameexe nie akceptuje żadnej odpowiedzialności za szkody wyrządzone poprzez wywiady z redakcją, czytacie więc na własną odpowiedzialność!
Co się kryje w cieniu? Dowiedzcie się sami!