[GII:NK] Morski potwor
Gdzie moge znalezc wodnego potwora? Slyszalem ze gdy sie plywa po przystani w korinis to po pojawia sie morski waz ktory nas wciaga pod wode a ja szukalem go plywajac i niemoge go znalezc.
Tam gdzie stoi statek paladynów to idz na tą plażę i wskocz do wody i płyń na zachód i tam najczęściej jest ten potwór ale ogólnie on nie ma stałego miejsca występowania można go spotkać płynąc bardzo daleko od brzegu.
No wlasnie gdy idplywam za daleko to mam 3 napisy : Piranhas are watching you, Piranchas are crothing your boots, well swim to home to mummy. I jak jakis napis wyskoczy to slysze dzwiek potwora ale go niema, to znaczy ze mam zla wersje i go niespotkam ?
No coz, szkoda ale fajnie by bylo go zobaczyc jak mnie on pozera i dzieki za odpowiedzi
Użytkownik matill dnia Apr 9 2007, 05:35 PM napisał
Jest potwór, ponieważ jest do niego filmik bo go oglądałem i Gothicu też go spotkałem.
[post="57724"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Jak już było napisane wyżej, nie występuje on we wszystkich wersjach gry. To, że Ty go miałeś nie oznacza, że będą go mieli wszyscy. Ja osobiście miałem napisy, które wymienił w swoim poście Bezimienny Michał, żaden filmik się u mnie nie pokazał.
Mi zalezy bo jestem wielkim fanem Gothica i dla mnie licza sie nawet te najmniej istotne szczegoly
w khorinis płynąłem przed siebie i był napis Piranhas are watching you ciągle nie znikał a ja nie widziałem potwora nic nie słyszałem i przez was utknąłem na środku morza nie wiem w którą stronę płynąć !! widziałem tylko napis,wodę i niebo.....
[Dodano po chwili]
W jarkendarze to samo
[Dodano po chwili]
Znalazłem następną ciekawostkę..jak długo będziecie płynąć w stronę "potwora" to w końcu będziecie chodzić po wodzie..dziwne
[Dodano po chwili]
W jarkendarze to samo
[Dodano po chwili]
Znalazłem następną ciekawostkę..jak długo będziecie płynąć w stronę "potwora" to w końcu będziecie chodzić po wodzie..dziwne
Użytkownik ziomek dnia Tue, 08 May 2007 - 22:59 napisał
jak długo będziecie płynąć w stronę "potwora" to w końcu będziecie chodzić po wodzie..dziwne
[post="62015"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Może u ciebie. Ja płynąłem, płynąłem, płynąłem, filmik z potworem i główne menu. I tyle.
Ja jak 1 raz gralem w gothica II to niewiedzialem jak sie plynie do Irdorath i wskoczylem do wody i probowalem tam doplynac na poczatku mialem takie napisy: Piranhas are watching you, Piranchas are crothing your boots, well swim to home to mummy. A pod koniec pojawil sie filmik z wezem morskim i skonczyla mi sie gra.
Użytkownik ziomek dnia wto, 08 maj 2007 - 20:59 napisał
[post="62015"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Tu chodzi o to że dalej nie ma dalej gry . Albo wpisywałeś kody i ci się coś zepsuło