Gdzie moge znalezc wodnego potwora? Slyszalem ze gdy sie plywa po przystani w korinis to po pojawia sie morski waz ktory nas wciaga pod wode a ja szukalem go plywajac i niemoge go znalezc.
Tam gdzie stoi statek paladynów to idz na tą plażę i wskocz do wody i płyń na zachód i tam najczęściej jest ten potwór ale ogólnie on nie ma stałego miejsca występowania można go spotkać płynąc bardzo daleko od brzegu.
Wystarczy odłynąć daleko od brzegu w dowolnym miejscu. Ale filmik jest tylko w niektórych wersjach. Czasem jest niemiecki napis: "Piranie cię obserwują."
Bo potwór to granica gry, byś nie mógł odpłynąć za daleko. do wyspy można normalnie dopłynąć, bo są na niej rzeczy. Ale wystarczy, że będziesz płynął dalej przed siebie to po krótkim czasie cię pożre.
No wlasnie gdy idplywam za daleko to mam 3 napisy : Piranhas are watching you, Piranchas are crothing your boots, well swim to home to mummy. I jak jakis napis wyskoczy to slysze dzwiek potwora ale go niema, to znaczy ze mam zla wersje i go niespotkam ?
Użytkownik matill dnia Apr 9 2007, 05:35 PM napisał
Jest potwór, ponieważ jest do niego filmik bo go oglądałem i Gothicu też go spotkałem.
[post="57724"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Jak już było napisane wyżej, nie występuje on we wszystkich wersjach gry. To, że Ty go miałeś nie oznacza, że będą go mieli wszyscy. Ja osobiście miałem napisy, które wymienił w swoim poście Bezimienny Michał, żaden filmik się u mnie nie pokazał.
w khorinis płynąłem przed siebie i był napis Piranhas are watching you ciągle nie znikał a ja nie widziałem potwora nic nie słyszałem i przez was utknąłem na środku morza nie wiem w którą stronę płynąć !! widziałem tylko napis,wodę i niebo.....
[Dodano po chwili]
W jarkendarze to samo
[Dodano po chwili]
Znalazłem następną ciekawostkę..jak długo będziecie płynąć w stronę "potwora" to w końcu będziecie chodzić po wodzie..dziwne
Ja jak 1 raz gralem w gothica II to niewiedzialem jak sie plynie do Irdorath i wskoczylem do wody i probowalem tam doplynac na poczatku mialem takie napisy: Piranhas are watching you, Piranchas are crothing your boots, well swim to home to mummy. A pod koniec pojawil sie filmik z wezem morskim i skonczyla mi sie gra.