Nie ma podobnego działu, dlatego warto go założyć.
Zacznę.
Mam problem z kodami do konta. Moje stare konto padło ofiarą ataku i ktos się na nie włamał - GW pokazała mi "miły" komunikat w stylu "Podany adres e-mail nie istnieje". Mam konto na tlenie - sprawdzałem, próbowałem zalożyć nowe konto z tym samym loginem - "Podany login już istnieje" - tak mi pokazało co oznacza, że GW się myli a konto to istnieje.
Problem w tym, że zainstalowałem ponowie Gw, stworzyłem nowe konto wiedząc, że tamten adres e-mail nie pasuje i..."podany kod jest już używany przez innego użytkownika".
Ktoś jest w stanie mi pomóc ?
Skoro klucze zostały przyporządkowane jednemu adresowi, nie da rady tego cofnąć. Ale jeśli ktoś sobie konto przywłaszczył, z pewnością zmienił przyporządkowany adres e-mail. Widzę wyjście w napisaniu do Arena.net, złożeniu jasnego "sprawozdania" z sytuacji, może skan karty z kluczem - wszystko co udowadnia, że dany key jest w Twoim posiadaniu. Myślę, że są w stanie sprawdzić logi, ale czy zwrócą (zwolnią) Ci klucze, to nie mam zielonego pojęcia.
Dziękuje za poradę - napisze do ArenaNet, bo wydałem na tą zabawę za wiele PLN-ów, by to tracić...
Sam ten temat polecam przykleić , rady przepisać a post ten usunąć. Taki temat powinien się poradzić i wiem, że jest sporo stron z pomocą do GW, ale na żadnym nikt mi na ten temat nie odpisał - widać zadałem za trudne pytanie:P
Przepraszam, że ponownie, ale mam pytanie odnośnie poprzedniego:
co do tego konta - ono nie wygasa jeśli się na nim długo nie loguję? Bo jeśli tak to może wygaśnie i moje klucze znów będą aktywne?
Zapłaciłeś za nie, więc nigdy nie wygaśnie. Konto GW nigdy nie wygasa, podobnie jak D2 (gdzie wygasają tylko postacie) i inne lepsze MMO. Inaczej cała idea darmowości GW wzięłaby w łeb.
No stoję sobie w Klasztorze, a moja Ne nagle gdzieś biegnie albo pojawia sie w innym miejscu. Z tego rozgardiaszu widac, że chyba nie jestem sam. Raz szukałem się z jednym ziomkiem jakieś 10 min. I nie mówcie tylko ,,Masz wolny Internet" , bo śmigał jak ta lala.
To że masz szybki internet nie zmienia tego, że ostatnio ANet ma kłopoty z europejskimi serwerami i niektórzy gracze doświadczają olbrzymich, miejscami kilkunastotysięcznych pingów.
Info: http://wiki.guildwars.com/wiki/Gaile_News#...me_.28-7_GMT.29
Ostatnimi czasy znalazłem ,,swoje godziny'' i teraz wiem, że jeśli internet muli to na serwach są pustki. Dzięki za pomoc, bo już myślałem, że sobie nie pogram. Teraz ping maks. 130 i to o znośnych godzinach!
Nie zakładaj nowego tematu, skoro masz już jeden do zadawania pytań. To upomnienie.
1. Najprościej jest pójść (popłynąć) na Wyspy Bitewne do Great Temple of Balthazar i porozmawiać z NPCem, który ma przy imieniu [Proffession Changer]. Musisz uiścić niewielką opłatę (500 sz chyba) i masz zmienioną drugą profesję. Za darmo możesz zmieniać "wykupione" profesje w panelu umiejętności.
2. W jakim sensie "usuwa"? Sprecyzuj proszę, bo nie wiem, co mam wyjaśnić. Chcesz wystąpić z aktualnej gildii, czy też chcesz usunąć własna gildię?
Ja także mam pytanie co do oblokowywania umiejętności a także run i przedmiotów do trybu PvP:
Jeśli odblokowywałem skille, czesci broni, itd. grając na PvE jako Monk a następnie usunałem tę postać to czy wszystkie te "unlocki" będą dostępnę gdy stworzę Monka dla trybu PvP ? Czy muszę trzymać dalej mnicha PvE ?
Liczę na wyrozumiałość - gram od miesiąca
@Kafi: Poszukaj go sam kurcze blade, już ci gdzieś pisałem, w których miastach jest! Mam ci mapkę narysować? Spotkać sie z tobą w grze i zaprowadzić za rączkę jak małe dziecko? No bądźże trochę samodzielny...
Powtórzę miasta:
- Kaineng Center (Factions)
- Kamadan (Nightfall)
- Lion's Arch (Prophecies)
- Great Temple of Balthazar (Wyspy Bitewne, wspólne dla wszystkich kampanii)
A teraz powęsz w nich trochę, to naprawdę nie jest trudne.