Tak więc trudno tu o negatywny komentarz...
[GIII] Wojna!
Omernon
Łowca tak naprawdę to gońców i druidów obchodzą sprawy myrtany bo jak np . ciebie by ktoś z domu chciał wykurzyć to też byś go bronił przecież domem gońców jest las a oni nie poszli by do innego lasu niż myrtański . A wojownicy myrtany nie ruszyli by gońców chyba że orkowie ale orkowie to [ocenzurowano] i gońcy by ich wykończyli np . w jednej misji w której trzeba oswobodzić miasto to gońcowie pomagają myranie:)
Łowca tak naprawdę to gońców i druidów obchodzą sprawy myrtany bo jak np . ciebie by ktoś z domu chciał wykurzyć to też byś go bronił przecież domem gońców jest las a oni nie poszli by do innego lasu niż myrtański . A wojownicy myrtany nie ruszyli by gońców chyba że orkowie ale orkowie to [ocenzurowano] i gońcy by ich wykończyli np . w jednej misji w której trzeba oswobodzić miasto to gońcowie pomagają myranie:)
Użytkownik Łowc@ dnia Apr 18 2007, 06:14 PM napisał
Przy czym należy wspomnieć, że druidów i gońców gówno obchodzą sprawy Myrtany. Oni chcą mieć tylko spokój w lesie a będą walczyć z pierwszymi, którzy zaczną je niszczyć.
[post="58348"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Nie rozmieszaj mnie! Po pierwsze w gothicu 3 Druidzi pomogli w walce z wrogiem.
Po drugie Gothic to nie Icewind Dale 2 czy baldur's gate 2(szkoda trochę).
Ponieważ są w sojuszu... a zresztą chyba można wyciąć parę drzew na dom co nie?
Zresztą jak widzisz myrtańczycy dbają o lasy nie wycinają ich masowo a zresztą druidzi to chyba nie zaatakują rodaków jeśli ci nie zrobią większej szkody aha tak jak ktoś napisał że druidzi i gońcy pomogli myrtanie.....
trza też dodać, że w temacie było jaki kontynent wygra tzn, Varant, Myrtana i Nordmar. Więc musisz dodać wszystkie siły Myrtany a nie poszczególne frakcje...
Jeśli nie weżniesz tego pod uwagę to lepiej już nic nie pisz bo mi brakuję już słów.....
Zresztą jak widzisz myrtańczycy dbają o lasy nie wycinają ich masowo a zresztą druidzi to chyba nie zaatakują rodaków jeśli ci nie zrobią większej szkody aha tak jak ktoś napisał że druidzi i gońcy pomogli myrtanie.....
trza też dodać, że w temacie było jaki kontynent wygra tzn, Varant, Myrtana i Nordmar. Więc musisz dodać wszystkie siły Myrtany a nie poszczególne frakcje...
Jeśli nie weżniesz tego pod uwagę to lepiej już nic nie pisz bo mi brakuję już słów.....
Użytkownik Łowc@ dnia Apr 20 2007, 08:00 PM napisał
A można nie wycinać w ogóle drzew tylko przemaszerować przez lasek na jakąś twierdzę.
[post="58522"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Przeczytaj jeszcze raz mój post a się dowiesz...
Temat był kto wygra... Varan, Myrtana czy Nordmar....
...... Tak można nie wycinać drzew, wystarczy podejść do twierdzy pod osłoną nocy i tyle.... a katapulty można zbudować na miejscu korzystając z towarów przywiezionych z własnego kraju....
Użytkownik Omernon dnia Apr 20 2007, 07:05 PM napisał
Przeczytaj jeszcze raz mój post a się dowiesz...
...... Tak można nie wycinać drzew, wystarczy podejść do twierdzy pod osłoną nocy i tyle.... a katapulty można zbudować na miejscu korzystając z towarów przywiezionych z własnego kraju....
[post="58523"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Warto zwrócić uwagę na edytowanie twojego postu jakie miało miejsce w międzyczasie
Powtórzę: Gońcy pomogli Myrtanie PRZY OKAZJI załatwiając swoje interesy
Jeśli bierzemy ogół frakcji to magowie ognia jednak nie pomogą Myrtanie bo są w Nordmarze.
Nikt nigdzie nie wspominał o masowym wycinaniu lasów.
No i na koniec perełka: Czyli twierdzisz, że Nordmarczycy wytną lasy gorzej niż Myrtańczycy? No chyba, że Myrtana nie potrzebuje sprzętu oblężniczego.
Użytkownik Łowc@ dnia Apr 20 2007, 08:15 PM napisał
Warto zwrócić uwagę na edytowanie twojego postu jakie miało miejsce w międzyczasie
Jeśli bierzemy ogół frakcji to magowie ognia jednak nie pomogą Myrtanie bo są w Nordmarze.
No i na koniec perełka: Czyli twierdzisz, że Nordmarczycy wytną lasy gorzej niż Myrtańczycy? No chyba, że Myrtana nie potrzebuje sprzętu oblężniczego.
[post="58525"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Człowieku... myślę że się mylisz... magowie ognia jako wysłańcy króla Rhobara posiadają klasztor w nordmarze bo tam się ujawnił Innos!
Mówie po raz 3 temat był kto by wygrał Myrtana, Vengard czy Nordmar tzn.(będę mówić jak na chłopski rozum żebyś mógł zrozumieć) Musisz porównać wszystkie siły tych kontynentów.... a nie jakieś frakcję.....
Czy ja coś powiedziałem o masowym wycinaniu drzew? Ależ nie! Mówiłem że w ogóle nie trzeba wycinać drzew.
Jak byś wiedział to ja modyfikowałem posta od razu jak skończyłem go pisać... trochę się zastanawiałem co dopisać więc to trochę potrwało....
A tak w ogóle to nigdy nie było w grze wspomniane, że magowie ognia należą do nordmaru wręcz przeciwnie,
król Rhobar ich tam posłał.
A arcy mag ognia w Vengardzie co robi? Szpieguję króla? Och chyba nie.... Jako że jest arcy magiem ognia i w dodatku mieszka w myrtanie, w pałacu króla oznacza to że wszyscy magowie ognia są na jego żądania a sam król ma w mniejszym stopniu wpływ na arcy maga i odwrotnie....
Modifikuję post bo zapomniałem odpowiedzieć ci na tą twoją perełkę: Tak jak mówiłem druidzi i gońcy są w sojuszu z królem Rhobarem bo jak by tak nie było to by druidów i gońców już dawno nie było(Rhobar by wpadł z armią.... ) no i trzeba też dodać, że nigdy nie widziałem machin oblężniczych w myrtanie... chyba tylko orkowie je posiadają, wojska Rhobara mogą stworzyć machiny z drewna nie w myrtanie ale w nordmarze czy w varancie. Przy tym trzeba też dodać, że miasta wroga nie posiadają murów...
Co do druidów masz rację 2 z 5 druidów to całkiem dużo przy czym też trzeba dodać, że gońcy leśni są w myrtanie a nie w normdarze...
Cały czas mówisz, że druidzi i gońcy nie wspomogą myrtany ale jeśli temat był kto by wygrał to nie ma sensu pisać teksty typu: Druidzi nie pomogą bo muszą troszczyć się o swój święty las.....
poszczególne frakcję a wszystkie siły kontynentu to co innego...
jak byś wiedział to Rhobar 2 podbił Nordmar, myślisz, że jak on to zrobił? Za pomocą kodów?
No dobra trochę się zapędziłem z tymi postami.... Ja uważam, że myrtana wygrała by wojnę.
Cały czas mówisz, że druidzi i gońcy nie wspomogą myrtany ale jeśli temat był kto by wygrał to nie ma sensu pisać teksty typu: Druidzi nie pomogą bo muszą troszczyć się o swój święty las.....
poszczególne frakcję a wszystkie siły kontynentu to co innego...
jak byś wiedział to Rhobar 2 podbił Nordmar, myślisz, że jak on to zrobił? Za pomocą kodów?
No dobra trochę się zapędziłem z tymi postami.... Ja uważam, że myrtana wygrała by wojnę.