uuuu ja się dopiero dwa dni temu dowiedziałem, że takie coś jest...Z tego co wyczytałem to będzie
można albo kontynuować grę swoim bohaterem z właściwego Oblivionika lub kompletnie zacząć od
nowa. Podobno będzie 40 h zabawy a wielkość to 25% właściwego obszaru Cyrodil. Jak dla mnie bomba!
No i nie zapominajmy o nowych zbrojach, mieczach, hełmach, czarach, dziąsłach oraz gałkach ocznych.
Jak ktoś to już ma to niech podzieli się wrażeniami, proszę ;]
Pozdro i do zobaczyska na plantacji Bloodgrasów...
ja w wyspy Shaffer islands nie grałem ale na AW było wszystko pokazane dwa nowe zbroje lekka i ciężka lekka to zbroje bursztynowa a ciężka szaleszna no jakoś na kształt szalonej a wyspa czyli te 25% będzie się dzielić na dwa części manie i demencje mania będzie piękna i bajkowa a demencja koszmarna podobnie z potworami ją zamieszkujące a potworów nowych będzie wiele a najbardziej podoba mi się nowy agorach no ten od żywiołów będzie to agorach światła no i powrócą złote święto i będziemy musieli opowiedzieć się po jednej ze dwóch stron złotych św. i mrocznych uwodzicieli no i jak wierzysz np.szate nekromanty to z daleka nekromanci nie blendom cie atakować a jak podejdziesz to zaatakują nawet jak będziesz miał włorzonom szatę nekromanty
no ja właśnie zacząłem grac w to. Jeśli się kontunuuje własciwego Obliviona, to wyskakuje nowy quest,
że jakieś dziwne drzwi się otworzyły, wbiłem tam a przy drzwiach się okazało, że kto wejdzie i wróci
już nie bedzie miał takiego samego mózgu i bedzie nadawał się do Oblivionowego Lubiąża...
Przeszedłem przez te drzwi, a tam niczym recepcjonista typek jakiś siedzi przy biurku w iście
klaustrofobicznym pokoiku i każe mi siadac... Dalej nie zdradze, nie będe psuł Wam zabawy...;]
Powiem Wam, że jak dla mnie to się niezawiodłem, raczej nie ma typowego odcinania kuponów,
i dla fanów serii to obowiązkowa pozycja...
Super giera i przynajmniej jakiś boss dobry a nie jak w innych częściach.Ja z muzyke z gry bym dał note 10/10.Najlepsze bronie według mnie to Nervesnater,Sword of Jyggalag i Dawnfang.Dodatek podoba mi się,że jest dużo rozwiązań dla jednego zadania.Najlepsza misja to odbudowa Gatekeepera bo można dobierać części samemu.
Fajny ten dodatek i wreszcie są misje w których się wybiera drogę (po części). Szkoda że MQ dość szybko się kończy ale nadrabia to fabuła. Oferuje troche misji ale ta z samobójcą wymiata. Czy ktoś już to przeszedł? Jeśli tak to jak go zabiliście??
Ukończyłam i muszę przyznać, że kawał dobrej roboty. Zadanie na początku z męczeniem podróżników dość ciekawe, choć może ciut za proste. Potem ta broń - nie używam już innej
Ogólnie szkoda, że świat taki troszkę pusty - widać to zwłaszcza po pałacu (pałacach) - troszkę za skromne.
Przyznam racje Mivedzie, że ten świat jest pusty w porównaniu do Cyrodil, ale to jest tylko dodatek więc czego się więcej spodziewać, chociaż sam dodatek wyszedł twórcom nieźle.
SI to bardzo dobry dodatek.Misje są znacznie lepiej zrobione niż w podstawce.Jedyne złe jest to,że nie wszystko przemyśleli bo np. zostajemy Madgodem Sheogratha nie ma a w Oblivionie można wypełnić dla niego misje.Troche to dziwne sami sobie dajemy zadanie?
Ach,dodatek był świetny a szczególnie misja w której mogliśmy doprowadzić tych poszukiwaczy przygód do szaleństwa albo ich zabić. To mi się najbardziej podobało w tym dodatku ale reszta też.