Witam, pokonałem wszystkie opentane postacie z listu Pyrokara i oddałem mu wszystkie almanahy a ten gada mi ze to jeszcze nie wszystko i żeby szukać dalej... To co ja mam jeszcze zrobić...
byłem magiem ognia i w 3 rozdziale mam poszukać almanachy..narazie znalazłem 4 osoby(te które były w liście pyrokara)które miały te almanachy.pyrokar mówi że to nie wszystkie..gdzie mam znaleźć pozostałe ??
Gdzie jest Engrom i Randoplh?Niewiem gdzie ich szukać !! Są opętani no i oni mi zostali do znalezienia..TYLKO gdzie są ??
Randolph (jeśli się tak nazywał) jest na jednej z farm (nie pamiętam, jak się nazywał właściciel). Jak idziesz z miasta w stronę Gospody pod Harpią mijasz po lewej schody, wchodzisz nimi i idziesz w prawo, wejdziesz na farmę.
Nie pamiętam gdzie jest Engrom, chyba w Górniczej Dolinie za chatą myśliwego, tam gdzie jest paladyn z rudą.
Zagraj, przejdź się postacią i zobacz, że to co mówisz jest bez sensu. Jak może być farma Onara, skoro on jest dokładnie po drugiej stronie Gospody, a tamta farma jest pomiędzy Gospodą, a Miastem...
Randolph (jeśli się tak nazywał) jest na jednej z farm (nie pamiętam, jak się nazywał właściciel). Jak idziesz z miasta w stronę Gospody pod Harpią mijasz po lewej schody, wchodzisz nimi i idziesz w prawo, wejdziesz na farmę.
Musisz trochę poczekać za jakiś czas (najprawdopodobniej w kolejnym rozdziale) pojawią się kolejne imiona opętanych.
Engrom jeśli dobrze pamiętam jest w Górniczej Dolinie w okolicach dawnej chaty Cavalorna czy jak mu tam było, teraz siedzi tam paladyn Markos, ten od questu z rudą.
Znalazłem ich,ale jest mały problemik,w liście było 8 osób a ja dałem Pyrokarowi 9(9 almanach leżał na ziemi obok opętanego Vino obok kamiennego kręgu na farmie lobarta)ale Pyrokar muwi że to nie_wszystkie !!! Gdzie są pozostałe almanachy ?? ja chyba przez tego pyrokara zwariuję !! (jak by co to jestem w 5 rozdziale).
Ej. Ja mam problem bo engroma mi zabili gobliny w 2 rozdziale. Jestem w 4 i mam od niego wziasc almanach . On nie zyje i lezy obok tego mysliwego. Co mam zrobic?
Użytkownik Ja dnia piątek, 20 lipca 2012, 21:32 napisał
Ej. Ja mam problem bo engroma mi zabili gobliny w 2 rozdziale. Jestem w 4 i mam od niego wziasc almanach . On nie zyje i lezy obok tego mysliwego. Co mam zrobic?
Możesz go wskrzesić.
B MARVIN B będąc nakierowanym na ciało trupa naciskasz O któreś tam F (F8 chyba) i znowu O ale na swoją postać. I masz żywego gościa.