[GII] jaskinia na morzu
ja nie wiem czy to bedzie dobry sposób ale rzeby sie przyłączyć do gildii złodziei bez wydania jakiegoś jej członka trzebanp.
jak schwytamy Rengaru to powiedzieć zaqsługuje na udział
jak mamy śmierdzącą notatke to pójść na ugodę z Halvorem
Wtedy Kardif powie ci o Atilli a tamten zabójca da ci poprosu klucz do kanałów
jak schwytamy Rengaru to powiedzieć zaqsługuje na udział
jak mamy śmierdzącą notatke to pójść na ugodę z Halvorem
Wtedy Kardif powie ci o Atilli a tamten zabójca da ci poprosu klucz do kanałów
Tak akrobatyka jest w G2, nie pamiętam kto jej uczy, chyba ten strażnik z zamku w górniczej dolinie ale nie jestem pewien a dzięki akrobatyce chyba dalej sie skacze i to też CHYBA nie zależy od zręczności(wiecie im wyższa zr. tym dalej skacze)
Tak akrobatyka jest w G2, nie pamiętam kto jej uczy, chyba ten strażnik z zamku w górniczej dolinie ale nie jestem pewien a dzięki akrobatyce chyba dalej sie skacze i to też CHYBA nie zależy od zręczności(wiecie im wyższa zr. tym dalej skacze)
Sory że 2 razy, nie wiem czasami tak mam że sie 2 razy wysyła to samo, na innych forach tez tak mam jeszcze raz sory
Sory że 2 razy, nie wiem czasami tak mam że sie 2 razy wysyła to samo, na innych forach tez tak mam jeszcze raz sory