Zapraszam na moje forum linka na gg moge podac 1511774 skąd bedzie mozna pobrac najlepszy mod do g1 forum równiez słuzy do pomocy związanej z tym modem oraz do gry w gildiee
Brzmi interesująco... Rzuć się tym linkiem jeśli możesz, mój numer gg to 7719714 Ale tak w ogóle to chyba reklamowanie tu innych for o fantastyce jest zabronione, jeśli nie dostanie się na to zgody od kogoś z góry...
Ale link i tak mi możesz przesłać
mam już tego moda mroczne tajemnice..podaj z jakiej strony pobrałeś Tizgar na moim GG..jak by co to mój nr.GG to:5130019 i napiszcie że jesteście z forum.gameexe bo wam napisze "głupotę"..
A!!Ja też ci dziękuje dark..jak byś tego nienapisał,w tedy ciągle bym szukał tych głupich roślin w podziemnym świecie..MOIM ZDANIEM ZASŁUGUJESZ NA WYŻSZĄ RANGĘ!!
Wciskając dodatkowo klawisz shift, przerzucasz przedmioty po 100. Jeśli jednak chodzi Ci o to, czy można przenosić ilości mniejsze niż 10 jednocześnie to muszę Cię zmartwić, nie da się .
Ja mam problem z tym modem, gdyż jak go włączam i załaduje mi się tak 70% to wychodzi do windows i wyświetla się komunikat o błędzie. Da się coś z tym zrobić ?
[Dodano po chwili]
Ok już mi się uruchomiło, za 13 razem poszło nie wiem dlaczego tak dziwnie
Posążek stoi na skrzyni obok Anghara z obozu przemytników.
[Dodano po 5 latach]
Nie wiem czy to kogoś interesuje ale jakiś czas temu(jakiś rok) wyszła nowa wersja MT. Jest nawet dubbing. Nie jest może profesjonalny i trochę razi w uszy ale lepsze to niż niema gra. Jeśli kogoś interesuje link do strony: http://www.poziomkaz....l/articles/12/
PS Może i odkopuje stary temat ale myślę że warto zainteresować ludzi moddingiem do Gothica.