Graliście w tą gre już  :?: 
JAk dla mnie jest bardzo dobra :lol:

JAk dla mnie jest bardzo dobra :lol:

Cytat
 .
.Cytat
 ?). Jeśli ktoś lubi trylogię Tolkiena i chce się dokładniej zapoznać z geografią Sródziemia gorąco polecam
?). Jeśli ktoś lubi trylogię Tolkiena i chce się dokładniej zapoznać z geografią Sródziemia gorąco polecam  .
.                     
                                                     to co mi sie w niej najbardziej podoba to KAPITALNA mapa swiata
 to co mi sie w niej najbardziej podoba to KAPITALNA mapa swiata  jest poprostu extra
 jest poprostu extra  sama gra hmmm na enginie c&c generals
 sama gra hmmm na enginie c&c generals  calkiem ladnie to wyglada nawet w low detalach
 calkiem ladnie to wyglada nawet w low detalach  muzyka swietna a fabula no coz raczej jakiejs nieliniowosci to sie po takim tytule raczej spodziewac nie mozna
 muzyka swietna a fabula no coz raczej jakiejs nieliniowosci to sie po takim tytule raczej spodziewac nie mozna  hmmm faktycznie jest male zroznicowanie jednostek i jest ich troche malo
 hmmm faktycznie jest male zroznicowanie jednostek i jest ich troche malo  te armie tez sa strasznie male wrecz momentami faktycznie smieszne
 te armie tez sa strasznie male wrecz momentami faktycznie smieszne  ale coz gra mi sie podoba mimo iz nie jest jakas rewelacja
 ale coz gra mi sie podoba mimo iz nie jest jakas rewelacja