Tancerz ostrzy
Ilość postów: 5259
Klasa: Zabójca
All right! Dzięki wszystkim za zgłoszenia, wygląd grup i czas meczy podam dzisiaj wieczorem lub jutro.
[Dodano po 2 dniach]
W związku z przełożeniem terminu, rekrutacja jest dalej otwarta! Wszyscy chętni mają czas do końca września.
Tancerz ostrzy
Doskonała robota Wiktulu!
Marszałek Wojny
Ilość postów: 1640
Klasa: Kosmiczny Marines
Tak bardzo chciałbym obtłuc paru buców, ale przełom września i października to gorący magisterkowy sezon dla spóźnialskich;(
Marszałek Wojny
Parweniuszu, bo ci berłem przyłożę. Cytadela nie posysa, to jej posysają.
Marszałek Wojny
Ach, gorycz rozrywa mnie od wewnątrz, ale muszę być wytrwały w swoim wyborze. Ale jeszcze się spotkamy, Taju. A i Ty, Rangerze, parobku, który możesz mi bagno zamiatać. JESZCZE SIĘ SPOTKAMY!
Tancerz ostrzy
Oh come on Kur, ta godzinka wieczorem Cię nie zbawi, a przynajmniej postawisz jaszczuroludzi tam gdzie masz przechwałki. Skuś się!
Marszałek Wojny
Nie, nie karz mi. Bo inaczej nie odwiedzę was po złożeniu pracy! I nie przyniosę "Zestawu Hassana".
Tancerz ostrzy
PAM PAM PAAAAAAAAM
Runda pierwsza turnieju, która odbędzie się w godzinach wieczornych wtorku (19-20-21, może później?), przynajmniej dla tych, którzy ostatecznie przez jutrzejszy dzień potwierdzą, że będą się tłuc;
Wszystkie grupy (jest ich pięć) dobrałem losowymi rzutami kostką.
Pierwsza runda odbędzie się na mapie małego rozmiaru i będzie pojedynkiem. Mapy zostawimy ślepemu losowi. W ostatnim dniu turnieju, oprócz finału pomiędzy dwoma finalistami, odbędzie się także battle royale, z ośmioma uczestnikami turnieju (ta nieszczęśliwa dwójka, która odpadnie najwcześniej, nie weźmie w niej udziału).
Rundy będą odbywały się na zasadzie eliminacji, a potem będziemy improwizować, albo kierować się jakimiś skomplikowanymi zasadami - skład drugiej rundy wyłonimy po końcu pierwszej i tak dalej.
Ponieważ nie będę fizycznie w stanie obserwować wszystkich meczy, plan jest taki, byście wszyscy po zakończonej rozgrywce wysyłali mi zrzut ekranu z ekranem zwycięstwa lub porażki. Będę z Wami siedział na Gamerangerze i to będzie nasza pierwsza metoda, za pomocą której będziemy się próbowali ze sobą mierzyć - wobec czego każdy potrzebuje się w niego uprzednio zaopatrzyć.
Tymczasem, w pierwszej rundzie zmierzą się:
1. ARCODES (Forteca/Solmyr) vs MATT (?/?)
2. ATI (Nekropolia/Isra) vs TY (Twierdza/Yog)
3. WIKTUL (Inferno/Rashka) vs CROWELL (Lochy/Deemer)
4. MIŁY (Zamek/?) vs LIONEL (Bastion/Kyrre)
5. TOKAR (Zamek/Loynis) vs ZURIKATA (Zamek/Ingham)
Potwierdźcie udział, komentujcie grupy, przygotujcie się na WOOOOOOJNĘĘĘĘĘ!
Szturmowy Marines
Ilość postów: 152
U hu-hu! Ciekawe rozlosowanie, nie ma co!
Ja się chcę tłuc.
Wieczorem, po godzinie 22 najlepiej. Tokar'ze?
Matuzalem
Ilość postów: 9483
Klasa: Wampir
Pewnie przegram w ciągu pierwszych 10 minut, ale co tam x).
Mogę tak koło 20/21... Miły?