Jestem szczęśliwym posiadaczem warowni D'Arnise którą juz neidługo najprawdopodobniej będę bronić przed najazdem wrogów > A teraz, idealnie wymierzyłem, właściwie przypadkiem tak, że w połowie walki w kuli sfer, złamałem się na maga. Zrobiłem to jednak bez drużyny, by później móc ze zwojów wydobyć więcej doświadczenia, jestem tam sam z Valaregiem... I jest ciężko. Głupio w poszukiwaniu serca przebijałem się przez wszystkie możliwe sale, gdy demon czeka na zewnątrz... i pewnie sił mi na demona nie starczy. No cóż, zobaczymy, jak się uda, to powiem Wam, czy możliwe jest zdobycie dwóch twierdz
EDIT 20.05.08 14:25
No i nic. 8 poziomów cudem zdobytych "nowym" magiem nie uprawnia mnie do posiadania drugiej twierdzy - kuli sfer. Lavok najspokojniej w świecie spojrzał na słońce, umarł i nic mi nie przekazał. Sam nie zje a drugiemu nie da... Ech. Cóż, mimo to wszystko poszło lepiej niż przewidywałem
EDIT 20.05.08 14:25
No i nic. 8 poziomów cudem zdobytych "nowym" magiem nie uprawnia mnie do posiadania drugiej twierdzy - kuli sfer. Lavok najspokojniej w świecie spojrzał na słońce, umarł i nic mi nie przekazał. Sam nie zje a drugiemu nie da... Ech. Cóż, mimo to wszystko poszło lepiej niż przewidywałem