Cytat
Jeśli szukasz więcej informacji zajrzyj np: tutaj.

Tylko i wyłącznie: http://gexe.pl/Twierdze-a35.html.

Cytat

którą juz neidługo najprawdopodobniej będę bronić przed najazdem wrogów
 którą juz neidługo najprawdopodobniej będę bronić przed najazdem wrogów 

) i zostałem paladynem Zakonu Promiennego Serca. Fajna też jest twierdza maga. Żałuję, że mniech dostaje warownie d'Arnise, ja bym wolał pokój w świątyni Talosa.
 ) i zostałem paladynem Zakonu Promiennego Serca. Fajna też jest twierdza maga. Żałuję, że mniech dostaje warownie d'Arnise, ja bym wolał pokój w świątyni Talosa. 
 Gratuluję rozwiązania problemu
 Gratuluję rozwiązania problemu 
 . Wydostałem się z Kuli Sfer bez problemu, jednak Lavok dalej leży w środku i nic nie da się z nim zrobić. Nawet obecność Valygara nic nie pomaga. Także wszysko niby jest okey, ale jak zrobić żeby Kula była moją Twierdzą? Chyba właśnie konający mag zablokował tą mozliwość. Teraz zainstalowałem sobie Baldurka bo chciałbym go w końcu przejść. No ale mało mi się uśmiecha kolejna gra od początku. Także tu mam małą prośbę. Jeśli ktokolwiek ma zaistalowanego BG II + ToB, to czy byłby tak uprzejmy i zechciał sprawdzić te moje save'y z tym problemem. Może to tylko u mnie ten błąd się pojawia. Z góry dzięki.
. Wydostałem się z Kuli Sfer bez problemu, jednak Lavok dalej leży w środku i nic nie da się z nim zrobić. Nawet obecność Valygara nic nie pomaga. Także wszysko niby jest okey, ale jak zrobić żeby Kula była moją Twierdzą? Chyba właśnie konający mag zablokował tą mozliwość. Teraz zainstalowałem sobie Baldurka bo chciałbym go w końcu przejść. No ale mało mi się uśmiecha kolejna gra od początku. Także tu mam małą prośbę. Jeśli ktokolwiek ma zaistalowanego BG II + ToB, to czy byłby tak uprzejmy i zechciał sprawdzić te moje save'y z tym problemem. Może to tylko u mnie ten błąd się pojawia. Z góry dzięki.

.
. !
! ... Czyli zostawiasz Lavoka konającego w sterowni, a sam idziesz po serce demona? Ale to chyba Lavok musi nakierować Kulę z powrotem na Toril. Gadałeś z nim na ten temat? W przeciwnym razie chyba sam nie dasz rady wrócić. Co do kodów, to zawsze możesz wpisać kod na przenosiny do konkretnej lokacji, np. MoveToArea(AR0900) i lądujesz w Dzielnicy Świątyń. Ale to w przypadku, kiedy sam nie dasz rady wydostać się z Kuli Sfer...
 ... Czyli zostawiasz Lavoka konającego w sterowni, a sam idziesz po serce demona? Ale to chyba Lavok musi nakierować Kulę z powrotem na Toril. Gadałeś z nim na ten temat? W przeciwnym razie chyba sam nie dasz rady wrócić. Co do kodów, to zawsze możesz wpisać kod na przenosiny do konkretnej lokacji, np. MoveToArea(AR0900) i lądujesz w Dzielnicy Świątyń. Ale to w przypadku, kiedy sam nie dasz rady wydostać się z Kuli Sfer...Użytkownik Hawkwood napisał
 .
.Użytkownik Hawkwood napisał
 (musiałem zobaczyć w solucji, bo chcę dalej grać! ta gra jest boska
 (musiałem zobaczyć w solucji, bo chcę dalej grać! ta gra jest boska  ).
 ).Użytkownik Rincewind dnia Apr 28 2005, 04:49 PM napisał
 . Czy naprawde nie da się nic zrobić? Pomocy ;(!
. Czy naprawde nie da się nic zrobić? Pomocy ;(! . I zero save'ów na zewnątrz... Chyba faktycznie spróbuj kodami, ale sam problem jest bardzo oryginalny. Gratuluję!  :mrgreen:
 . I zero save'ów na zewnątrz... Chyba faktycznie spróbuj kodami, ale sam problem jest bardzo oryginalny. Gratuluję!  :mrgreen: ! Otworzyłem Kulę, wyrzuciłem Valygara i wziąłem z powrotem starego towarzysza. Udałem się następnie do otwartej juz Kuli Sfer i uruchomiłem ją. Teraz nie mam żadnego save'a na zewnątrz Kuli
 ! Otworzyłem Kulę, wyrzuciłem Valygara i wziąłem z powrotem starego towarzysza. Udałem się następnie do otwartej juz Kuli Sfer i uruchomiłem ją. Teraz nie mam żadnego save'a na zewnątrz Kuli  . Czy naprawde nie da się nic zrobić? Pomocy ;(!
. Czy naprawde nie da się nic zrobić? Pomocy ;(! ? Wrrrrr!
? Wrrrrr! . Czy coś zrobiłem źle, czy tak powinno być? Może to wina tego, że nie mam Valygara
. Czy coś zrobiłem źle, czy tak powinno być? Może to wina tego, że nie mam Valygara  .
.