Użytkownik darksamurai dnia Dec 2 2006, 04:38 PM napisał
[post="51076"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

.
 .  
                                                    Użytkownik Szakal dnia Dec 3 2006, 12:44 PM napisał

.
 . [post="51088"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
 Na stos z nim!!!
  Na stos z nim!!!  Postać z BG możesz przenieść do BG2, potem do NWN, a potem nie wiem czy coś się jeszcze da.
  Postać z BG możesz przenieść do BG2, potem do NWN, a potem nie wiem czy coś się jeszcze da.                     
                                                    Użytkownik http://nwn.bioware.co...t/faq3.html#01 napisał

Użytkownik Yale'mallis dnia Feb 8 2007, 06:47 PM napisał
 Na stos z nim!!!
  Na stos z nim!!!  Postać z BG możesz przenieść do BG2, potem do NWN, a potem nie wiem czy coś się jeszcze da.
  Postać z BG możesz przenieść do BG2, potem do NWN, a potem nie wiem czy coś się jeszcze da.[post="54071"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Użytkownik Yale'mallis dnia Feb 8 2007, 06:47 PM napisał
[post="54071"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]

Cytat

Użytkownik Ornikiel dnia Feb 10 2007, 02:27 PM napisał

[post="54205"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
 Tokar nie procentuj mnie, bo będe jak to wino...
 Tokar nie procentuj mnie, bo będe jak to wino...  

- Tokar[/font]
 - Tokar[/font]