lubie w BGII kolekcjonować magiczne przedmioty, czasem wiec trzeba coś ukraść ze sklepu... aby mi było łatwiej stworzyłem sobie postać złodzieja której dałem na początku na maxa współczynnik kradzieży (aż 260) i zdwuklasowałem na wojownika... mam tez w druzynie drugiego złodzieja któremu normalnie rozwijam wszystkie inne współczynniki... miałem nadzieje ze po odblokowania starej klasy z kradziezami nie bede miał problemów, a tymczasem jest zupełnie inaczej... niby mam kradziez na poziomie 260 ale nie jestem w stanie kompletnie nic ukrasć, nawet jesli próbuje po 30 razy.... z wczesniejszych gier wiem ze wystarczało 100 pkt, jakaś mikstura złodziejskiego mistrzostwa i po paru minutach miałem w ekwipunku to co chciałem....
co ciekawe kraść teoretycznie miałem mozliwość juz wczesniej (oczywiście wychodziło to z podobnym skutkiem) przed odblokowaniem starej klasy, a przeciez nie powinienem miec umiejetnosci złodziejskich przed odblokowaniem starej klasy
w związku z tym pytanie... czy kradziez w sklepie rzeczywiscie determinuje współczynnik pt. "kradzież kieszonkowa" czy to co u mnie sie stało to po prostu kolejny bug gry, a jeśli tak to czy da sie to gdzies zmienic w kodzie gry
pozdrawiam,
jeremy
co ciekawe kraść teoretycznie miałem mozliwość juz wczesniej (oczywiście wychodziło to z podobnym skutkiem) przed odblokowaniem starej klasy, a przeciez nie powinienem miec umiejetnosci złodziejskich przed odblokowaniem starej klasy
w związku z tym pytanie... czy kradziez w sklepie rzeczywiscie determinuje współczynnik pt. "kradzież kieszonkowa" czy to co u mnie sie stało to po prostu kolejny bug gry, a jeśli tak to czy da sie to gdzies zmienic w kodzie gry
pozdrawiam,
jeremy