Ten las sprawił, że szczęka mi opadła. A są to screeny prosto z gry, a nie ządne renederowane badziewia!
[TESIV] Elder Scrolls IV
Gra zapowiada sie genialna, szata graficzna jak w realu tylko... bedzie problem z odpaleniem tego giganta na kompie
No niestety, Oblivion ma wyjść dopiero w 2006. Gra będzie niesamowita, prawdziwe życie będzie się toczyć w miastach (ludzie będą chodzić do kościołów, coś takiego jak w Gothicu, tylko jeszcze bardziej rozbudowane), potworki lub ludzie będą już przechodzić z lokacji do lokacj, nie będzie czegoś takiego że uciekamy z grobowca przed trupokmi, śpimy przed grobowcem 24h i wracamy, teraz trzeba będzie naprawde uciekać, ale co najważniejsze: grafika. Takiej grafiki jeszcze w życiu nie widziałem.
Dla tej gry warto upgrade'ować kompa Na moim narazie nie pójdzie ale może kiedyś... Gra może być wyjechana i się dziwię jak oni porobili te kwiatki, przecież na całej planszy będą inne w różnych miejscach, różne większe rośliny od trawy, a plansza będzie ogromniasta:) Poczekamy, zobaczymy...
hmmm ja to powiem tak... slyszalem ze gierka bedzie fajna i tak dalej ale jak gadalem sobie z kumple (admin oficjalnej polskiej strony morrowinda) to mi mowil ze tak skopanego tesa to jeszcze nie widzial... no coz jesli to prawda, to nie bedzie tylu rajcujacych dodatkow jak w trojce... dla mnie osobiscie morek byl ok ale bardzo nuzacy a dobre dodatki potrafily naprawde doda duzo miodu
Ale te NPC będą niezwykle inteligentne. Nie wiadomo jaki wielki ma być świat. Może być tak, ze ta suma będzie wystarczająca. Co do wymagań to z tego co wiem, będziesz mnustwo opcji graficznych, dzięki którym dostroimy nowego TES'a jak zegarek. I wcale nie będzie potrzebny komp z XXII wieku;]