[FILM] Lochy i Smoki
Czy ktoś oglądał film Lochy&Smoki?? Bo widziałem w sklepie i zastanawiam się, czy nie kupić. Obsada dosyć dobra. Czy warto wydać te 20-coś złotych??
Zgadzam sie z Atis... nie wiem czemu ale mi się to kojarzyło z Pawer Rangers w odrobinę innym klimacie
Swoją drogą nie było tak naprawdę chyba oprócz tego żadnego filmu adaptującego D&D... A szkoda. Moim zdaniem film ten sprzedałby się u odbiorców i sukces miałby zapewniony jeżeli oczywiście byłby chociażby trochę lepiej niż znośny... czemu? W naszym wieku poszli by chyba wszyscy którzy choć trochę się interesują fantasy a znam przynajmniej kilku starych krypów (w wieku od 28 do 45 lat) Którzy nadal tłuczą się po sesjach czy też grają w rpg. W każdym bądź razie czekam na taki film już od dawna i mam nadzieje ze się doczekam... obym nie był w wieku tychże panów wyżej wymienionych
Swoją drogą nie było tak naprawdę chyba oprócz tego żadnego filmu adaptującego D&D... A szkoda. Moim zdaniem film ten sprzedałby się u odbiorców i sukces miałby zapewniony jeżeli oczywiście byłby chociażby trochę lepiej niż znośny... czemu? W naszym wieku poszli by chyba wszyscy którzy choć trochę się interesują fantasy a znam przynajmniej kilku starych krypów (w wieku od 28 do 45 lat) Którzy nadal tłuczą się po sesjach czy też grają w rpg. W każdym bądź razie czekam na taki film już od dawna i mam nadzieje ze się doczekam... obym nie był w wieku tychże panów wyżej wymienionych
No to szkoda. Może kiedyś P. Jackson, albo S. Spielberg coś w D&D nakręcą... Ja mam 16 lat to może 12 lat zdążą.
Porażka. Prawdziwa porażka. O ile jedynka była w miarę znośna, o tyle dwójka była, za przeproszeniem, gówniana. No bo jakim cudem barbarianka wycięła sama tyle chłopa? Rozumiem, że wrzuciła sobie berserka, i że to jest fantasy, ale to już przesada. W ogóle wszystko takie przesłodzone było, nawet jak na heroic. Takie pfe...
Hehehe, i to jest właśnie czysta komercha. Niby film beznadziejny, poprzednia część też, ale zobaczyć trzeba, bo to D&D -_-'
Hmmm D&D oglądałam tylko jedną część, opowiadającą o berle pozwalającym kontrolować czerwone smoki... powiem tyle... żal, porażka, żenada, tragedia, komercha, a finalna walka na magiczne miecze ? Mało sie nie posikałam ze śmiechu... pożal się Boże i uchroń od takich produkcji....
A druga część ? O czym jest ? ;>
A druga część ? O czym jest ? ;>
Oglądałem ten film i powiem szczerze, że sie nim zachwycałem, ale zdarzyło się to iedy byłem jeszcze młody i głupi. Kiedy ostatnio obejrzałem ten film jakis rok temu to się załamałem. Nie podobał mi się tak bardzo, że w połowie przełączyłem na jakis program muzyczny bo tam przynajmniej działo się cos ciekawego.
Swoja drogą... Będziemy mieli produkcje w realiach D&D do końca tego lub w następnym roku. Całkiem zapomniałem o wątku i nie napisałem a teraz już nie pamiętam tytułu. Kumpel jakieś dwa miechy temu pokazywał mi na youtube zapowiedź. Będę drążył co to może być. W każdym bądź nie wyglądało tragicznie na tym krótkim urywku.
Widziałem bajkę Lochy i Smoki z kilka lat temu na programie dla dzieci. Ale-niestety- bez dubbingu tylko z polskim lektorem. ( Co ja piszę! "Niestety"? Przecież to jest głupie!) Nawet sama czołówka jest tandetna! To jeden z najgorszych filmów jaki widziałem ( o ile nie najgorszy). Ale żeby zrobić z tego film ( oczywiście chodzi mi o grę)? Lepiej tego nie kupować, bo to strata pieniędzy ( mówię to w szczególności do ciebie Yale' mallis).
PS. Szkoda że nie napisałeś jaka obsada. Jestem tego bardzo ciekaw.
PS. Szkoda że nie napisałeś jaka obsada. Jestem tego bardzo ciekaw.
Mogliby coś nakręcić o Zapomnianych Krainach. To chyba jeden z najlepiej opisanych światów fantasy na świecie. Poza tym wyszło już tyle książek, że pomysłów na scenariusze to by im do przyszłego tysiąclecia nie zabrakło