[TESIII] Dwemerowa Łamigłówka
Mam jeden taki problem z Dwemerową Łamigłówką. Wszędzie pisze, że jest w Komnatach Pustej Dłoni w Argkhandt. Ja wchodzę, szukam wszędzie- nie ma. Zaglądam do innych sal, np. Sali Płaczących Dzwonów- też nie ma. Jakby ktoś mógłby mi wyjaśnić, dlaczego tak jest i gdzie znależć Dwemerową Łamigłówkę, bardzo bym się ucieszył.
Użytkownik Kaliousehio dnia Dec 16 2006, 07:37 PM napisał
Ja zwiedziłem całe Argkhandt i nic nie znalazłem.
[post="51629"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
;/ kolejny problem;/ znalazlem lamigówkę.. no i okej wrqacam do ziutka w gildii a on do mnie ze jakis klucz z tego da sie wykonac i ze mam isc zdac sprawozdanie do coriusa czy jak mu tram i wrocic do ziutka.. no to ide do coriusa i wracam do ziutka a on mi mowi zebym do niego poszedl i tak w kolko;/;/co mam zrobic teraz?!;/
Użytkownik Ryba88 dnia Feb 25 2007, 06:05 PM napisał
;/ kolejny problem;/ znalazlem lamigówkę.. no i okej wrqacam do ziutka w gildii a on do mnie ze jakis klucz z tego da sie wykonac i ze mam isc zdac sprawozdanie do coriusa czy jak mu tram i wrocic do ziutka.. no to ide do coriusa i wracam do ziutka a on mi mowi zebym do niego poszedl i tak w kolko;/;/co mam zrobic teraz?!;/
[post="55549"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
corius cie wyśle ale do kogus innego ;] przynajmniej tak powinno być ;]
znalazlem ta lamiglowke, po czym dostalem od tego kolesia klucz ktory MOZE sie przyda...mam pytanie czy on na pewno sie przyda?bo chyba wszystko przeszukalem i nie moglem znalezc zadnego 'tajnego' wejscia.. jesli jest to w ktorym dokladnie miejscu?bede wdzieczny za odpowiedz
W Morrowinda grałem od listopada 2004 r. do czerwca 2005 r. i wiele już niestety zapomniałem ale nie tego questa. Dostaje się go jako jeden z pierwszych i rozwiązanie go zaczyna karierę w Ostrzach, tymczasem ja znalazłem tę przeklętą kostkę dopiero kiedy w kilku gildiach byłem już mistrzem . Chyba 5 razy ''przekopałem'' ruiny Asgkhandt (piszę z pamięci, także mogłem się pomylić) do najniższego poziomu i nic. Dopiero za 5 lub 6 podejściem znalazłem tę kostkę na tej półce, o której piszecie, w jednym z najwyżej położonych pomieszczeń i najbliżej wejścia, które wcześniej na bank sprawdzałem, zabijając czyhających tam opryszków. Wróciłoby się chętnie do Morka, zwłaszcza, że nie dokończyłem Tribunala, ale niestety w marcu moje sejwy poszły z dysku ..... w kosmos.
Szukaj komnaty na drugim poziomie po drodze zabijając dwóch kolesi (wchodzisz po takich przewróconych kolumnach) W tej komnacie jest Boss Crito (z toporem). Na dole regału po lewej znajduje się owa Łamigłówka. Jak jej nie widzisz to rozjaśnij monitor.