Użytkownik Yale'mallis dnia Jan 23 2007, 02:38 PM napisał
Katanom, wakizashi, ninja-to, kensai, mnichowi mówimy twarde i stanowcze TAK!!!!!!!! Furia Niebios to super broń. Ja grałem kawalerem - Furia Niebios + Buty Szybkości i Keldorn Karsomir + Buty Szybkości. To są wymiatacze. Mój kawaler sam całe Ust Natha wytłukł. A potem z Keldornem upirnych rycerzy (a mówili, ze to będzie trudne).
[post="53273"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Nie zrozumiałeś za bardzo chyba intencji. Tu nie chodzi o to, że to wymiatacze, ale że ni cholery nie pasują do klimatu. Pominę fakt, że taki przeciętny wojak co to widział jeno w życiu miecz długi, krótki czy długi nie wiedział by jak katanę ugryźć, i z której strony. Już samo władanie mieczem dwuręcznym było wielkim problemem i to w cale nie jest takie ooo, że bierzesz miecz i rąbiesz. Z resztą miałem się nie rozwodzić nad tym. Chyba że ktoś będzie się ze mną wykłucał, że katana pasuje. Wtedy rozwinę temat.
Więc dobrze, katany to wymiatacze, a podejrzewam jak by dali karabin szturmowy M 16 lub granat to pewnie lepsze niż katana by była. I co pasowała by do klimatu? Albo czołg?
Tak na marginesie. Czołg w badurze jest. Ednoplazmatycznytransmogifer pantalonów[ Nazwa z głowy więc nie wiem czy poprawnie napisałem] ale to jest raczej dla brechty i by gracz wreszcie miał nagrodę za łażenie przez całą jedynkę ze złotymi gaciami. Więc tam zawarty miotacz ognia, granat i działko[ bo wydaje mi się, że można to pod to podciągnąć] to raczej drobny żart.
Więc katanom Nie i bezmyślnemu tworzeniu postaci typu Siła 18/00, Zręczność 18, Wytrzymałość 18 i reszta po 3, Walka katanami i dwiema broniami Też mówię Nie i to stanowcze.
Cholera jeszcze mnich. Szit Fak Kto wymyślił mnicha. Szaolin jago mać. Też pasują jak cholera. Jeszcze się powinno spotykać Kanea z legend kung-fu i przyłączać go do ekipy. Jesoooooooo.