Ja mam 40 lvl , mam okolo 300 sily , zrecznosci 60 chyba a w reszte niedawalem , mistrz walki bronia jednoreczna i 150 pkt do rozdania . Mam pytanie , bo chce zostac magiem ale to byla by strata pkt nauki - najpierw 300 w sile dalem i mistrza walki bronia i teraz maga to mi szkoda , a na poczatku chyba nieda sie magiem zostac  moza wiec gdzies zresetowac statystyki i rozdac od nowa nietracac przy tym lvlu ?
 moza wiec gdzies zresetowac statystyki i rozdac od nowa nietracac przy tym lvlu ?                    

moza wiec gdzies zresetowac statystyki i rozdac od nowa nietracac przy tym lvlu ?
 moza wiec gdzies zresetowac statystyki i rozdac od nowa nietracac przy tym lvlu ?                     wybierz się tylko do geldern i do ruin w mora sul tam mixir i lester dadzą Ci trochę kamiennych tabliczek
 wybierz się tylko do geldern i do ruin w mora sul tam mixir i lester dadzą Ci trochę kamiennych tabliczek  

lecz jeśli uparcie będziesz obstawał przy swoim to ok , i nie mam zamiaru się kłócić
  lecz jeśli uparcie będziesz obstawał przy swoim to ok , i nie mam zamiaru się kłócić