Użytkownik Łowc@ dnia Dec 28 2006, 12:53 PM napisał
3) I idziemy do tej trzeciej. Ona daje nam klucz do skrzyni na wysepce widocznej z portu(trzeba pociągnąć już tylko za pochodnię żeby wyłączyć pułapkę)
[post="52073"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Hehe, a ja już byłem na tej wyspece i okradłem trzy skrzynie (właśnie do czwartej jest potrzebny klucz, a ja nie wiedziałem jak go zdobyć - dzięki Łowca
) bez wyłączania pułapki. Po prostu wszedłem na taki malutki pasek ziemi z prawej strony pułapki, a jak już przeszedłem ze dwa kroki, to skoczyłem
Tam chyba w jednej ze skrzyń jest posążek Innosa, który można dać Eddzie za 100 XP
[Dodano po chwili:]
A co do Thorbena, to u mnie to wszystko było strasznie zabugowane, bo jak go pierwszy raz prosiłem o wytrychy, to pokazało mi się "nowy wpis w dzienniku". Jak go drugi raz poprosiłem, to mi się pokazało... "nowy wpis w dzienniku". Ale jak już go trzeci raz poprosiłem, to mi się pokazało... "nowy wpis w dzienniku"
I tak w nieskończoność
A jak go poprosiłem, żeby nauczył mnie otwierania zamków, to powiedział, że "spłaciłem dług Gritty u Mattea" i że jestem w porządku... a najlepsze jest to, że ja to 100 szt. zł. wyciągnąłem od Gritty siłą, była na mnie wściekła