Przyłączam się do gratulacji Powodzenia Hawkwood
Kobiety....
Ok, ok - zostawmy kupy, wzdęcia i inne tego typu radosne wydarzenia :lol: . Przynajmniej jestem żywym i chodzącym (choć nieco chwiejnie...) przykładem jak się kończy admiracja i uwielbienie dla naszych kochanych kobiet :wink: . I radzę wszystkim o tym pamiętać. Wcześniej, czy później czeka to was wszystkich (no, prawie wszystkich, hehe...).
Mam cos dla Pań naszych i dla Panów też :lol: : http://jobejt.spymac.net/manifest.swf
Smutne, to sa takie kategoryczne stwierdzenia, drogie panie. Brak proby zrozumienia, chocby przez pryzmat zartu i przerysowania. To nie jest jedynie sluszna meska wizja swiata. To jest pewien wykoslawiony model. Pokazanie, ze my, faceci naprawde jestesmy prosci i nieskomplikowanie. Prosci, prosci, prosci... zeby nie powiedziec prostaccy! Hehehe - w modelu rzecz jasna... (I do tego potrafimy sie z siebie smiac. To wazna cecha, bo nie kazdemu wychodzi!)
----------------
Ekhtelionie... hmmm, echmm, ghhhm... no nie wiem co powiedziec... Dzieki, bracie!
I Wam tez chlopaki - nareszcie nie czuje sie of outer space...
Ale panowie - nie chodzi o to bysmy ten dol poglebiali, prawda? Ja jestem za wzajemnym zrozumieniem obu plci. Choc, ech... nie jest to latwe do osiagniecia...
----------------
Ekhtelionie... hmmm, echmm, ghhhm... no nie wiem co powiedziec... Dzieki, bracie!
I Wam tez chlopaki - nareszcie nie czuje sie of outer space...
Ale panowie - nie chodzi o to bysmy ten dol poglebiali, prawda? Ja jestem za wzajemnym zrozumieniem obu plci. Choc, ech... nie jest to latwe do osiagniecia...
Nie każdemu ankai, nie każdemu. Zwłaszcza tej piękniejszej części świata przychodzi to z ogromnym trudem. A "Manifest" wcale nie jest śmieszny, żałosny czy głupi. My naprawdę jesteśmy prości a kobiece interpretacje tego co robimy, naprawde bardzo często są nad wyraz wybujałe.