no więc tak-wykonuje quest chyba tajemnica czegośtam.., jestem w jaskini koło cheyanidal, latam między tymi swoma ziomami, mam odczytać znaki na ścianach, wszystkie wyczytałem, gość mi je elegancko przetłumaczył ale co mam robić dalej???
Chyba najciekawsza misja w Gildii Magów. Tutaj musisz użyć odpowiednich czarów na odpowiednich częściach kolumny. Zaczynasz od 'magickiej lorii', a dalej zgodnie ze wskazówkami zegara. I po kolei musisz rzucić czary - ognia, zimna, uszkodzenia many i wzmocnienia many. W zwoje możesz się zaopatrzyć za darmo, biorąc je ze skrzyni obok Denela. Nic ci przy tym nie zrobi.
Witam, jeśli mógłby ktos cos doradzić ....
musiałam wyjść z jaskini, gdy chciałam ponownie przejść przez labirynt to w miejscu zaraz za Danelem, po przejściu przez jedne drzwi z "drzewkiem" dalej jest mechanizm i trzeba stanąć na przełączniku znajdujacym się na podłodze aby ściana przed nami się osunęła i otworzyła przejscie dalej. Niestety to mi nie działa. Proszę o pomoc. Co robić? błąd gry? czy to dlatego, że mam już wpisy w dzienniku z późniejszych działań w tej jaskini?
[Dodano po chwili]
problem rozwiązany, gdy zalogowałam się ponownie przejście w ścianie już było