Torchlight za darmo!

Znany wszystkim wielbicielom klasyków – GoG.com – postanowił rozpocząć wakacyjną wyprzedaż o dość jednoznacznej nazwie "#noDRM Summer Sale" od udostępnienia wszystkim chętnym, całkowicie za darmo, gry "Torchlight". Cóż, tego tytułu nie muszę chyba nikomu przedstawiać?

torchlight, logo

A jeśli ktoś nie słyszał o tym diablopodobnym "sieczo-rąbalu", to odsyłam do recenzji gry autorstwa Tokara (swoją drogą, to właśnie temu miłemu jegomościowi zawdzięczamy temat tego newsa, więc – cheers!). Zainteresowanych posiadaniem darmowego "Torchlight" zapraszam pod ten adres. Lepiej pospieszcie się, akcja kończy się w czwartek.

Odpowiedz
Dowiedziałem się o tym parę godzin wcześniej od kolegi, ściągnąłem i nawet chwilę pograłem, bardzo grywalny h&s. Swoją drogą dobra reklama dla GoGa i samego Torchlighta.

Odpowiedz
Hurra!

Zaraz, ja już mam Torchlighta...

I mimo, że go zakupiłem, ciągle jest dobrą grą! Bardzo polecam, S.
Odpowiedz
A dwójka jest jeszcze lepsza!

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz

Cytat

Zaraz, ja już mam Torchlighta...

Warto mimo wszystko tam zabukować, ja tak zrobiłem Raz, że kolejna kopia zapasowa nie zaszkodzi. Dwa, że dostajesz za darmo soundtrack Uelmena i paczkę inny miłych dodatków (arty, avatary etc.).
Odpowiedz
Po instalacji tej gry ukradli mi laptopa, także nie wezmę nawet za darmo.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
← Nowości

Torchlight za darmo! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...