Torchlight za darmo! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Matthias Circello,
Po instalacji tej gry ukradli mi laptopa, także nie wezmę nawet za darmo.
Tokar,

Cytat

Zaraz, ja już mam Torchlighta...

Warto mimo wszystko tam zabukować, ja tak zrobiłem Raz, że kolejna kopia zapasowa nie zaszkodzi. Dwa, że dostajesz za darmo soundtrack Uelmena i paczkę inny miłych dodatków (arty, avatary etc.).
Hassan',
A dwójka jest jeszcze lepsza!
Salem,
Hurra!

Zaraz, ja już mam Torchlighta...

I mimo, że go zakupiłem, ciągle jest dobrą grą! Bardzo polecam, S.
Sosna,
Dowiedziałem się o tym parę godzin wcześniej od kolegi, ściągnąłem i nawet chwilę pograłem, bardzo grywalny h&s. Swoją drogą dobra reklama dla GoGa i samego Torchlighta.
Ranger Krzyś,

Znany wszystkim wielbicielom klasyków – GoG.com – postanowił rozpocząć wakacyjną wyprzedaż o dość jednoznacznej nazwie "#noDRM Summer Sale" od udostępnienia wszystkim chętnym, całkowicie za darmo, gry "Torchlight". Cóż, tego tytułu nie muszę chyba nikomu przedstawiać?

torchlight, logo

A jeśli ktoś nie słyszał o tym diablopodobnym "sieczo-rąbalu", to odsyłam do recenzji gry autorstwa Tokara (swoją drogą, to właśnie temu miłemu jegomościowi zawdzięczamy temat tego newsa, więc – cheers!). Zainteresowanych posiadaniem darmowego "Torchlight" zapraszam pod ten adres. Lepiej pospieszcie się, akcja kończy się w czwartek.

Wczytywanie...