Dopiero dziś zacząłem grać w BG i mam pewne pytanie. Czy nie da się szybciej leczyć w czasie odpoczynku, niż 1 PŻ/8h, lub w gospodach (tam jest chyba maz 8 PŻ bodajże, ale to kosztuje). Ja teraz nie mam za dużo pieniędzy, a nie chcę wykorzystywać mikstur, bo jak będą trudniejsze walki, to się przydadzą. I jeszce chciałbym się spytać, czy na wysokich poziomach, gdzie postaci mają po około 200 pkt. życia, trzeba odpoczywać po kilka dni, czy będzie wtedy dużo pieniędzy na mikstury?
A odnośnie drużyny. Czy jeżeli moja główna postać to paladyn i chciałbym wobec tego postępować dobrze, to jeśli mam w teamie Montarona i Xzar (obydwoje mają złe charaktery), to czy nic nie inswestować w ich rozwój i czekać na inne, dobre postaci? Proszę o odpowiedź.
Proszę usunąć temat, a co najmniej go zamknąć, bo już uzyskałem pomoc. ;]
A odnośnie drużyny. Czy jeżeli moja główna postać to paladyn i chciałbym wobec tego postępować dobrze, to jeśli mam w teamie Montarona i Xzar (obydwoje mają złe charaktery), to czy nic nie inswestować w ich rozwój i czekać na inne, dobre postaci? Proszę o odpowiedź.
Proszę usunąć temat, a co najmniej go zamknąć, bo już uzyskałem pomoc. ;]