[GIII] Czy spotkamy magnatów w G3?
Jak myślicie, czy spotkamy magnatów z G1 w G3? Arto, Gomeza i Bliznę? Bo tak właściwie nie wiemy co się z nimi stało po upadku bariery, ale skoro Kruk zdołał się wyrwać z Kolonii i dostać do Jarkendaru, to sądzę, że ludziom tak potężnym i wpływowym jak magnaci udało się jakoś dotrzeć na kontynęnt.
Moim zdaniem znikli z gry na zawsze! Ale fajnie by było żeby np. mieli swój zamek i byli np. bandytami walczącymi z królem=]
No i nie tylko Kruka wielu innych też! I właśnie jak by sie tam przedostali, skoro paladyni majom jedyny statek, piratom właśnie paladyni rozwalili no ale jeszcze w sumie orki majom jakieś łódeczki. Wogóle zauważyłem że jak sie zbliżyła premiera gry w Polsce to jest pełno trochę głupie tematów a za niedługo będzie pełno gazet i stron z całą recenzjom i tam sobie mogą przeczytać=]
Sugestie donośnie ortografii przekazane. W przypadku braku reakcji użytkownika, potomni będą mieli wspaniały przykład za co można zostać ukaranym - Rince Wredny.
"Pochylcie też głowy nad grobem wojownika
Co go zmógł moderator za nieużywanie słownika." - umieścimy to w twojej sygnaturce
Sugestie donośnie ortografii przekazane. W przypadku braku reakcji użytkownika, potomni będą mieli wspaniały przykład za co można zostać ukaranym - Rince Wredny.
"Pochylcie też głowy nad grobem wojownika
Co go zmógł moderator za nieużywanie słownika." - umieścimy to w twojej sygnaturce
Nie koniecznie mogli się teleportować albo statkiem przepłynąć. A Thorus sie pisze Thorus a Kon Angar sie pisz Cor Angar nie spoko
[Dodano po chwili]
Mnie to zawsze ciekawiło, przeciesz w g1 i w g2 orkowie to byli cieniasy i nie umieli mówić no w G1 był ork co robił nam ulumulu on umiał mówić itp.. Ale w G3 orkowie handlują niektórzy to kowale i lepsze pancerze mają. To dziwne czy ktoś mi to wyjaśni piszcie swoje propozycje
[Dodano po chwili]
Mnie to zawsze ciekawiło, przeciesz w g1 i w g2 orkowie to byli cieniasy i nie umieli mówić no w G1 był ork co robił nam ulumulu on umiał mówić itp.. Ale w G3 orkowie handlują niektórzy to kowale i lepsze pancerze mają. To dziwne czy ktoś mi to wyjaśni piszcie swoje propozycje
Producenci mówili że orkowie będą rasą inteligentną, ale gdy zobaczylem te odstajace uszy i gdy mowil do mnie to spadłem z krzesła. Ahh... TO były czasy gdy po zabiciu wszystkich orków w GII wokoło zamku Orik mówił że coraz więcej ich jest i już długo nie wytrzymają.
Żeby o tym powiedzieć musiałeś odkopywać temata z lutego?już wszyscy wiedzą,że magnatów nie ma.