Zdjecia forumowiczow
Randal i Matt sobie radzili Ja tam tylko sprzątałem i gotowałem;P
Lav - no przeeestań, wyszliście uroczo. Aż strach inne zdjęcia pokazywać x] Niektórych mogłyby skompromitować.
Ps. Lav, przecież właśnie się uśmiechasz - nie pitol ;]
Lav - no przeeestań, wyszliście uroczo. Aż strach inne zdjęcia pokazywać x] Niektórych mogłyby skompromitować.
Ps. Lav, przecież właśnie się uśmiechasz - nie pitol ;]
I chore.
O ile wiem to mają być zdjęcia forumowiczów, a nie konkurs szpanerski kto zrobi lepsze zdjęcie "nie-siebie."
A zdjęcie z Pyrkonu słodkie:D
O ile wiem to mają być zdjęcia forumowiczów, a nie konkurs szpanerski kto zrobi lepsze zdjęcie "nie-siebie."
A zdjęcie z Pyrkonu słodkie:D
Ooo, jaka szkoda, że foto ze mną się nie wgrywa... Vanitka, i tak masz pozamiatane, że coś z zaskoku i bez uprzedzenia tutaj wrzucasz. Zjaw się tylko w zasięgu metra albo bliżej, to sobie pogadamy. ;p
Sod, no mniam, ale czy to na prawdę było dobre?
Po ścisłym okresie codziennych biegów, należało skoczyć na whisky i skręcić sobie nogę. Mina na drugi dzień.
Po ścisłym okresie codziennych biegów, należało skoczyć na whisky i skręcić sobie nogę. Mina na drugi dzień.
To drugie. Monumentalne Trolle zawsze wprawiają w osłupienie i ludziom zaczynają się trząść palce na klawiaturze.
Tudzież szukają już mojego numeru telefonu, panno Węgiel
Tudzież szukają już mojego numeru telefonu, panno Węgiel
Ja się przyznaję, że nie wiem jak to skomentować.
Twoja broda jest śmieszna. Może zrobisz sobie coś w stylu Jamesa Hetfielda?
Twoja broda jest śmieszna. Może zrobisz sobie coś w stylu Jamesa Hetfielda?
O. Jewish Troll u Szajta się pojawił i nagi Ran... u, nie, dzięki ;/
Uważajcie - Marud krwiopijca czai się na bagnach.
A Ranga się nie bój - jest po drugiej stronie rzeki
Hmm... W jaki sposób kula błota może zadawać obrażenia kłujące?
A Ranga się nie bój - jest po drugiej stronie rzeki
Hmm... W jaki sposób kula błota może zadawać obrażenia kłujące?
Kiedy już się nie chce myśleć o maturze - http://img171.imageshack.us/img171/7162/001qng.jpg : p
Gdyby nie ten...hmm.. łańcuszek, to można by pomyśleć, że umiesz wytwarzać kule ognia