A grałeś choć trochę w tę grę? Przecież wiadomo, że podobne barwy nosi się w Starym Obozie. Więc to pewnie ci Strażnicy je noszą. Wystarczy trochę pograć w Starym Obozie i się nim zostaje (najpierw Cień). Radziłbym najpierw pograć, potem pytać.
Użytkownik Dany dnia Sep 28 2006, 06:28 PM napisał
A grałeś choć trochę w tę grę? Przecież wiadomo, że podobne barwy nosi się w Starym Obozie. Więc to pewnie ci Strażnicy je noszą. Wystarczy trochę pograć w Starym Obozie i się nim zostaje (najpierw Cień). Radziłbym najpierw pograć, potem pytać.
Moim zdaniem nie znajdziesz, takich zbroi nie ma w Gothicu, jest tylko w filmiku rozpoczynającym grę jak strażnicy cię wrzucają. Potem na 99,99% jej nie spotkasz a ten screen to pewnie osoby która robiła sobie ubranka w edytorze=]
Sędzia i straż królewska jest tylko w filmiku. W Górniczej Doliny nie ma NPC'a z taką zbroją/takim ubraniem.
Można je zdobyć z kodu, ale nie podam go, bo nie znam Wiem, że zbroja straży królewskiej jest w Dicuricku.
Użytkownik Wojownik ADANOSA dnia Oct 3 2006, 05:20 PM napisał
Prawdopodobnie jest to szata sędziego (jest w filmiku na początku) Ale chyba z 2-ójki bo raczej w pierwszej części jej nie ma=]
[post="48836"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
W G1 nie ma takiej szaty, A to jest screen z G2.
Wracając do pytania z 1 postu, to takiej zbroi bez kodów lub innych "ułatwiaczy" nie znajdziesz. Taką zbroję można zdobyć w Diccuricu (Nie pytajcie gdzie bo grałem w to dawno temu i to po Niemiecku).
Można tą zbroję kupić od jednego z handlarzy w mieście, tego w szacie maga ognia, nie pamiętam imienia. Najpierw jednak musimy wykonać zadanie "handlarze". Mówię oczywiście o Diccuricu.
Użytkownik Capek=] dnia pią, 13 paź 2006 - 20:48 napisał
W G1 nie ma takiej szaty, A to jest screen z G2.
Wracając do pytania z 1 postu, to takiej zbroi bez kodów lub innych "ułatwiaczy" nie znajdziesz. Taką zbroję można zdobyć w Diccuricu (Nie pytajcie gdzie bo grałem w to dawno temu i to po Niemiecku).