No tak, wpadłem :oops: . Kto może mi powiedzieć gdzie to jest? :cry: Szukałem chyba wszędzie. Najlepiej jakby ktoś powiedział jakąś miejscowość, albo opisać jak wygląda to miejsce.
Z góry dziękuję
heh wpierw zerknij do solucji którą napisałem i została umieszczena na stronie...jeżeli dalej będziesz miał wątpliwości lepiej Cię raz jeszcze zapraszam na forum...
no cześc, mam problem jestem na próbie w ktorej trzeba znaleść grote wcielonych. Nie moge jej za chiny znaleźć gdzie to jest...pomocy:/------moje gg ==5057435====
Grota Wcielonych znajduje się na popielnych ziemiach, za pasmem góskim, oddzielającym je od pastwisk. Dokładnie pośrodku i lekko w dół pomiędzy Kogoruhn i Tel Vos.
Przepraszam też ma podobny problem znalazłem tą grote wcielonych ale nie moge do niej wejść
poniewarz ten głos strażnika mówi coś o śnie i gwiezdzie Ponadto jeden z popielnych mówił mi coś o perle na szczycie jednej z iglic która skrywa wejście do jakiejś jaskini. Pomożecie??
Żeby dostać się do Groty, trzeba spełniać watunki dotyczące legendy nerewajskiej. Po jakimś czasie zadania i głos Azury kierują kroki do Groty. Nie pytaj o szczegóły, bo nie chcę psuć przygody.
Dzięki sam się z tym uporałem spróbowałem zrobić tak jak było w solucji
Czyli wszedłem do groty pomiędzy 6 a 8 rano. Ale mam jeszcze jedno pytanie
Mam leśnego Elfa łucznika grupa kochanek na 30 poziomie chciałem sie od was dowiedzieć czy to wysoko?
Hej to znowu ja Mam kolejny problem jestem już Horatorem i Nervareńczykiem we wszystkich 4 obozach mam ich symbole ale dalej nie jestem uznany jako Nervareńczyk wszystkich 4 plemion, pojedynczo tak ale wszystkich nie O co może chodzić?
Użytkownik (Gość)Lamer* dnia czw, 07 cze 2007 - 22:06 napisał
ema
ja mam taki problem. Nie wiem czym te drzwi otworzyc. Powiecie mi czym?
[post="68598"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
ema?
Najlepiej młotkiem - ewentualnie zapukać?
A tak serio to drzwi otwierają się WYŁĄCZNIE w godzinach 6-8 rano i 18-20 wieczorem. Wtedy otwierasz SPACJĄ
[Dodano po chwili]
Użytkownik Fresh dnia wto, 31 paź 2006 - 13:55 napisał
Hej to znowu ja Mam kolejny problem jestem już Horatorem i Nervareńczykiem we wszystkich 4 obozach mam ich symbole ale dalej nie jestem uznany jako Nervareńczyk wszystkich 4 plemion, pojedynczo tak ale wszystkich nie O co może chodzić?
[post="49740"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Przepraszam za wcięcie, ale zadano pytanie.
Wróć do Mistrza Aryona - on nada Ci tytuł i wręczy Szatę Hortatora.