Starcraft II: Punkt krytyczny

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Punkt krytyczny"!

Chociaż data polskiej premiery i informacje na okładce mówią wprost, by po „Punkt krytyczny”, autorstwa Christie Golden, sięgnąć przed zagraniem w najnowsze rozszerzenie do „Starcraft II”, czyli „Heart of the Swarm”, to jednak uczyniłem to dopiero po zakończeniu kampanii dla pojedynczego gracza po stronie Sary Kerrigan – niegdysiejszej Królowej Ostrzy i zarazem przywódczyni roju zergów.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Odpowiedz
Jeszcze w gimnazjum czytałem "Krucjatę Liberty'ego", "W cieniu Xel'nagi" i przede wszystkim "Nim zapadnie ciemność". Wywarły na mnie wówczas bardzo pozytywne wrażenie, jako przyzwoite "action s-f", tak to roboczo nazwijmy - było twardo, ostro, szybko, ciekawie, nawet dla kogoś, kto nie był tak wielkim fanem SC, jak wielkim był w wypadku Diablo. Ciekawe, czy dziś lektura kolejnej książki z tej serii byłaby tak samo przyjemna
Odpowiedz
Książki za młodych lat odbierało się nieco inaczej niż dzisiaj, o czym przekonałem się wielokrotnie. Mimo to uważam, że ta tutaj prezentuje się dobrze i chociaż nie jest przyczyną nieprzespanych nocy, to mimo wszystko warto przeczytać. Dla fanów uniwersum to wypełnienie przestrzeni fabularnej pomiędzy podstawką a dodatkiem.
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
← Artykuły

Starcraft II: Punkt krytyczny - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...