Ilość postów: 2
Mam taki problem: co mam zrobić gdy pokonam tego gor boba?
Ilość postów: 35
no musisz isc do pomieszczenie na lewo od gor boba
tam otworzyc takie pomieszczenie przyciskiem nastepnie strzelic z luku lub kuszy w taki przycisk na scianie pod sufitem dalej to juz moze sobie poradzisz
Ilość postów: 4849
Niestety nie da sie inaczej. Musi być łuk albo kusza. Czarami nie próbowałem. Rozejrzyj się po świątyni, pewno twórcy zostawili gdzieś tam jakiś prosty łuczek i strzałę dla zapominalskich.
Ja grając swoim magiem miałem przy sobie podstawową kuszę i dość dobry miecz jednoręczny (mistrzostwo w walce nim), to wszystko z cienia mi zostało.
Prawy wojownik
Ilość postów: 104
Klasa: Rycerz
A jak jesteś magiem to może masz przemianę w chrząszcza?! ja pierwsze słyszę o tym strzelaniu do przełączników zawsze zmieniałem sie w tego małego robaczka i próbowałem przejść na drugą stronę ( robiłem to z 50 razy ) ale się wreszcie udało i jakoś tam wszedłem ale już wyjście jest łatwiejsze.
Gość_problem ze swiatynia*
NAPISZE MI KTOS NA GG 4582213 jak przejsc ta swiatynie sniacego? bo sobie nie moge poradzic juz na poczatku....
Krasnolud Lodowy
Ilość postów: 611
Klasa: Krasnolud
Na tym forum został umieszczony opis przejścia rozdziału piątego, poszukaj.
Leśny
Ilość postów: 15
Klasa: Łowca
witam, nie chce otwierać nowego tematu jak jest już zbliżony treścią. Chodzi mi o to, że nie wiem jak sie dostać do "jaskini powyżej".("Teraz idź do pomieszczenia, w którym po prawej stronie są zakratowane drzwi, a po lewej filary - po nich dostaniesz się do windy. Zjedź. W pokoju z wodą wciśnij przyciski. Otworzą się zakratowane przejścia w jaskini powyżej. Zabij demony i udaj się długim korytarzem naprzód".). Jakim korytarzem? na dole oprócz przełączników i paru potworków nic nie ma, a do "jaskini powyżej nie umie sie dostać. jest jeszcze jakiś korytarz? dzięki i pozdrawiam
[Dodano po chwili]
to znowu ja, ta gra mnie chyba nie lubi. znalazłam juz wejście tam, pogadałam z tym szamanem, uciekłam, poszłam do Xardasa, pogadałam z nim i kazał mi iść po zbroje do zatopionej wierzy. jest tylko mały problem... juz tam byłam!! mam tą zbroję od dawna i nic nowego tam nie ma.... i znów jestem w kropce:(
Adept Wody
Ilość postów: 197
Klasa: Mag Żywiołów
A jak rozmawiasz z Xardasem to jakie masz opcje rozmowy z nim?? Naładowałaś już Uriziela??
Leśny
hej! tylko takie dwie opcje, kolejny poziom i kupić jakieś rzeczy!
nie wiem już co robić ...nie naładowałam jeszcze Uriziela bo nie mam formuły, która jak pisze w solucji powinnam dostać od Xardasa.
Adept Wody
Ilość postów: 197
Klasa: Mag Żywiołów
Skoro masz miecz Uriziel jeszcze nienaładowany i tą zbroję to dziwne... a który masz rozdział? V czy VI?
Leśny
hej, rozdział mam V. Byłam we wieży, obeszłam parę razy, wróciłam do Xardasa i dalej nic. Spróbuję wyrzucić i podnieść tą zbroję. DZIĘKUJĘ za wszystkie podpowiedzi :-)