Czy zna ktoś szybki i wmiare łatwy sposób na zarabianie kasy?
[TESIV] Mało forsy. mało...
Ja na Oblivionie się nachapałem: wbijałem, zdzierałem TYLKO buty deadryczne z wrogów
(najmniej ważą) i zasuwałem do takiej jednej typiary w Imperial City co ma 1200 golda do sprzedaży,
sprzedaje tarcze bodajże...
Ciekawy jestem na czym polega "sponsorowanie" sklepów...ktoś wie?
(najmniej ważą) i zasuwałem do takiej jednej typiary w Imperial City co ma 1200 golda do sprzedaży,
sprzedaje tarcze bodajże...
Ciekawy jestem na czym polega "sponsorowanie" sklepów...ktoś wie?
Więc jest taki sposób... idź do Talos Plaza District w Imperial City. Wejdź do domu Doriana (Drzwi na lewo). Daj mu jak najwięcej łapówki, później idź na drugie pietro, otwórz drzwi do sypialni. Wróć do Doriana, zaatakuj go -RAZ- wejdź do tego pomieszczenia, o którym wczesniej pisalem (sypialnia). Zabij go i zbieraj z ciala tyle, ile trzeba. Septimy sa nie skończone, a ich ilość zależy od łapówki, którą wręczyłeś Dorianowi.
Oooo to dzięki że mi powiedziałeś Dopiero od kilku dni sie zaczynam bawić w alchemika i widze dopiero 2 składniki... Thx Cielson...
Dodane po chwili:
Jeśli wykonasz quest dla Gray Prince'a to podczas "walki" z nim poprostu nic nie zrobi... Nie będzie chciał walczyć... Jeśli z nim porozmawiasz na arenie (po wykonaniu owego questa) to poprosi Cię żebyś go zabił...
Dodane po chwili:
Jeśli wykonasz quest dla Gray Prince'a to podczas "walki" z nim poprostu nic nie zrobi... Nie będzie chciał walczyć... Jeśli z nim porozmawiasz na arenie (po wykonaniu owego questa) to poprosi Cię żebyś go zabił...
o tym akutar nie wiedzialem pewnie ciekawi cie jak dokonalem zgniecenia szarego ksiazeciecieiciecia przy 7 lvl'u i mieczyku 10dmg. otosz mialem wysoki poziom blade'sow i gdy uzylem ataku spadajacych broni (przeciwnika) na podloge podnioslem je i ksiazecie walczylo piesciami nie ma to jak ukrasc komus sprzet w czasie walki :]