Wszystkiego najlepszego...
I kolejna osoba wkracza razem z GE w dorosłość. Świetny news!
Medziu, ja Ci życzę bardzo dużo zdrowia (bo to podstawa do wszystkiego), dużo cierpliwości (do życia, do ludzi), mądrości w podejmowanych decyzjach (żebyś ich nie żałował, nigdy) i, ponieważ jesteś facetem i jesteś już dorosły, żebyś zawsze stawał na wysokości zadania! Mając to wszystko szczęście i radość przyjdą same Powodzenia!
Yarpenowi życzę dużo zdrowia
Medziu, ja Ci życzę bardzo dużo zdrowia (bo to podstawa do wszystkiego), dużo cierpliwości (do życia, do ludzi), mądrości w podejmowanych decyzjach (żebyś ich nie żałował, nigdy) i, ponieważ jesteś facetem i jesteś już dorosły, żebyś zawsze stawał na wysokości zadania! Mając to wszystko szczęście i radość przyjdą same Powodzenia!
Yarpenowi życzę dużo zdrowia
Podziękować, podziękować - mam nadzieję nie wyłysieć przez was w trakcie dożywania tej setki;)
No i wszystkiego najlepszego dla współsolenizanta - sto lOT;P
No i wszystkiego najlepszego dla współsolenizanta - sto lOT;P
I jeszcze tutaj raz - najlepszego Panie Yarpen - zeby mleka zawsze bylo pod dostatkiem i sloikow pelnych Nescafe, i sera zoltego, nalesniki zeby zawsze wychodzily i zebys nie zapominal o jakjku w plackach , i przede wszystkim, zeby zawsze byla paczka Pall Malli za duzo, nizeli odwrotnie. Preznego Egiptu i [tego o czym powiedziec nie wypada]...
no i szczescia!
Zdrowia Med, pomyslnosci i 100 lat!
no i szczescia!
Zdrowia Med, pomyslnosci i 100 lat!