Help
[IWD2] Pomoc w Oku smoka
http://gexe.pl/Icewind-Dale-II-art1419-p6.html
Tu macie krok po kroku, opisane co trzeba robić, aby przejść oko smoka
Tu macie krok po kroku, opisane co trzeba robić, aby przejść oko smoka
Bez napoju nie dasz rady. Musisz zrobic nowy. Polecam najpierw korzystac z solucji na gameexe bo jest swietna, dopiero potem pytac sie na forum
Wejdziesz do tego pomieszczenia jak zamienisz sie w histachii, zabijesz 2 innych, nacisnij alt i podswietli ci sie taka polka, ktora jest mechanizmem otwierajacym most. Tam zabij takich ognistych gosci potem thorasskusa. On pod koniec ucieknie do skarbca, w dolnym prawym rogu jest ikonka schodkow, tez tam wejdz. Przeszukalem skarbiec [Wez medalion wyznawcow koniecznie!!!]. Thorasskusa znalazlem w tym miejscu z posagiem weza jedzacego czlowieka. Zabij go, a potem idz na 4 poziom nowootwartymi drzwiami na wschodzie ;p
Wejdziesz do tego pomieszczenia jak zamienisz sie w histachii, zabijesz 2 innych, nacisnij alt i podswietli ci sie taka polka, ktora jest mechanizmem otwierajacym most. Tam zabij takich ognistych gosci potem thorasskusa. On pod koniec ucieknie do skarbca, w dolnym prawym rogu jest ikonka schodkow, tez tam wejdz. Przeszukalem skarbiec [Wez medalion wyznawcow koniecznie!!!]. Thorasskusa znalazlem w tym miejscu z posagiem weza jedzacego czlowieka. Zabij go, a potem idz na 4 poziom nowootwartymi drzwiami na wschodzie ;p
Ja też mam problem z tym 3 poziomem. dałem Nheero ten wywar, jestem po walce z tymi galaretami co z pulapki jakiejś wylatuja i dalej w solucji pisze, zebym wrocil do groty w ktorej byly i rozbroił pułapke jakas. Tyle, ze ja tam nie widze zadnej pułapki ain nigdzie innej! o co chodzi....
PS
juz nie aktualne wystarczylo spac jak głupi przez cały czas w tej grocie i drzwi zaskoczyly.
. Usunalbym posta ale nie wiem jak
PS
juz nie aktualne wystarczylo spac jak głupi przez cały czas w tej grocie i drzwi zaskoczyly.