Mam takie pytanie jak otworzyć kufer constantina żeby wziąść jego pierscień i dać go do gildi złodzieji
(mam nauczone skradanie sie otwieranie zamków i terz mam kilka wytrychów) prosze powiedzcie jak otworzyć ten kufer za pomocą wytrychów
Aby ukraść pierścień musisz posiadać umiejętność skradania się i otwierania zamków. Jeżeli ich nie posiadasz wykonania zadania będzie nie możliwe. Więc zaczynamy: Najlepiej o północy, podkradnij się do Constantina, otwórz kufer wytrychem (kombinacja: LPPLP) i zabierz pierścień. Wróć do Cassi a zostaniesz przyjęty do gildi złodzieji
A wiesz wogóle jak się otwiera zamki? Wciskasz i przytrzymujesz Ctrl jak ci się podświetla kufer lub drzwi i naciskasz na zmianę strzałki w lewo i w prawo. Każdy kufer i każde drzwi które można otworzyć wytrychem (niektórych nie można - potrzeba do nich właściwego klucza) mają własną kombinację kolejności naciskania strałek w lewo i w prawo, w tym przypadku jest to, tak jak napisał Wojo, lewo-prawo-prawo-lewo-prawo.
Użytkownik robert5 dnia Jun 15 2006, 08:34 AM napisał
Mam takie pytanie jak otworzyć kufer constantina żeby wziąść jego pierscień i dać go do gildi złodzieji
(mam nauczone skradanie sie otwieranie zamków i terz mam kilka wytrychów) prosze powiedzcie jak otworzyć ten kufer za pomocą wytrychów
[post="44937"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A ja mam lepsz pomysł. Idziemy do tego gościa od czaru "amnezja" bierzemy ten czar, otwieramy skrzynię Constantina otwieramy, a następnie rzucamy czar manezji. Zatem mamy zrobione 2misje na raz!
Użytkownik złodziej dnia Feb 9 2007, 04:19 PM napisał
A ja mam lepsz pomysł. Idziemy do tego gościa od czaru "amnezja" bierzemy ten czar, otwieramy skrzynię Constantina otwieramy, a następnie rzucamy czar manezji. Zatem mamy zrobione 2misje na raz!
Nie musisz cytować posta, który jest powyżej, każdy o zdrowych zmysłach domyśli się, o co chodzi.
Na kogo rzuciłeś to zaklęcie? Na Ignaza? Ja na początku próbowałem na Lehmara, ale potem rzuciłem na Constantina. Ale Lehmarowi i tak zabrałem tę księgę rachunkową i sprzedałem ją tym wszystkim trzem osobom Sporo za to miałem XP Wystarczy tylko dać temu, co sprzedaje wytrychy, poprosić go o wytrych, kupić tę księgę, dać ją tamtemu w tej gospodzie, powiedzieć, żeby pokazał swoje towary, kupić tę księgę i dać tej, co pracuje w tym budynku, co jest przejście do Gildii Złodziei.
Jeśli masz rozwiązane zadanie ze zwojem z amnezją nie musisz rzucać na Constantina czaru, bo to dłuższy i (dla mnie) gorzy sposób. No bo po co? Dla zabawy?!