Haha... Ja przeszedłęm GI 8 razy i właśnie przechodze 9
(GII przeszedłem 8 a NK nawet nie mam
). Dla mnie najlepszym był NO ale opisze wam wszystkie.
NO: Pierwszy raz jak grałem w gothic'a Diego ze mną rozmawiał i przekonywał, że najlepszy jest stary obóz ale jak się wsłuchałem o jego tekstach o NO, że chcą się wydostać i robią co się chce odrazu do nich pobiegłem
Na początku lekko szło skopałem krzykacza i miałem swoją chatke
Potem wykonałem test zaufania dla nowego obozu(czyli ten z modyfikacją Laresa). Szybko się zadomowiłęm, gdyż jest tam najlepszy nauczyciel broni jednoręcznej(Cord), który uczy nas za 50 bryłek a nie jak Scatty za 200/250. Potem od wilka nauczyłęm się z łuku i gra mi uszła całkiem przyjemnie(dwuręczne jakoś gorzej mi szły
). jedynym chyba minusem w NO jest niemożność wyuczenia się strzelania z kuszy co później i tak niweluje Skorpion odchodząć od SO
Nowy obóz RULEZZ!!
SO: Dołączyłęm do niego za drugim razem jak grałem w Gothic'a i strasznie mi się nie podobał, gdyż jak spotkałem wrzoda to odechciało mi się grać
Był taki głupi, że się wqrzyłem i zabiłęm go po wyjściu z obozu. Najgorszym także było na początku płacenie za bezpieczeństwo... Ach co to było
Jedyne co mi się podobało w tym obozie to zbroje jakie miałem okazje założyć bo przyznam, że najładniejsze miali.
OS: Sekciarze! Świry ot co! Strasznie ich nie lubiłem i ciężko było mi się do nich dostać... Ale jakoś się przemogłęm i poszło. Niewiem co tu opisywać bo strasznie cięzko było. Jedyne co mi się podobało to to, że mogłęm bluzgać na nich i wciskać im kity(ach te najarane czuby). Jak zostałęm bitewnym magiem jak to ujął jeden z moich poprzedników było całkiem przyjemnie, chyba nawet lepiej niż w SO.
PS: Strasznie lubie pisać na klawiaturze
A i chyba mam na dyskietce save jak miałem wykonanych pełno zadań dla każdego z obozów i miałem wybór dołączenia się do każdego wedle życzenia - naprawde polecam