Teraz przechodzę grę będąc w Starym Obozie i odczuwam dziwne wrażenie jakbym do tego obozu nie należał Niby w nim jestem ale nikogo z wyjątkiem Diego specjalnie nie lubię. Jedyną zaletą jaką dostrzegłem to naprawdę fajnie wyglądające zbroje, lepsze niż w Nowym Obozie i Bractwie
Na szczęście jestem już w rozdziale, w którym łaskawie usuną mnie ze swojego obozu
Mnie się podoba najbardziej w obozie na bagnach, o! Nic nie musze robić, równie dobrze, jak nie złapie mnie żaden guru, to mogę całym dniem sobie leżeć w chacie i nic nie robić, do tego dostaje zielsko za darmo, a jak mi mało to sobie ide za róg nazbierać.
Jeśli chceci się dowiedzieć czegoś o obozach to obejrzyjcie sobie na youtube 'Gothic historia prawdziwa' czy jakoś tak. Przy pierwszych filmach można się posikać ze śmiechu, później robi się monotonnie, ale też potrafi rozbawić. Po tym raczej nie będziecie chcieli byćw nowym obozie...
W tym temacie chyba chodzi bardziej o to, w którym obozie najlepiej ci się grało, który był najładniejszy, który wybierasz jako gracz, bo jeśli spojrzeć na to od strony, że to my trafiamy do obozu to sądzę, że znaczna większość (w tym ja) wybrała by Obóz Sekty
Użytkownik Sosna dnia sob, 25 paź 2008 - 16:51 napisał
W tym temacie chyba chodzi bardziej o to, w którym obozie najlepiej ci się grało, który był najładniejszy, który wybierasz jako gracz, bo jeśli spojrzeć na to od strony, że to my trafiamy do obozu to sądzę, że znaczna większość (w tym ja) wybrała by Obóz Sekty
Tyle, że jako gracz to też tam poszedłem(przy pierwszym przechodzeniu) bo mi sie podobały zbroje strażników:D
No trzeba przyznać, że są fajne i ogólnie dobrze jest w Bractwie do czasu Wielkiego przywołania, potem to raczej rzadko się tam zachodzi. Najbardziej podobają mi się zbroje ze Starego Obozu, zbroje sekciarzy są na 2 miejscu, mimo że bardzo lubię Nowy Obóz to ich zbroje wyglądają dość przeciętnie