Zmiany w rozmiarze sygnaturek
Cytat
Aleś Nazinie urwał. Mamy rok 2013, to że ktoś ma rozdziałkę na poziomie VGA to raczej jego problem.
This.
Nawet na tablecie czy telefonie przeglądanie GE z dużymi sygnaturami (vide moja czy Wiktula) nie sprawiało problemu. Dodatkowo, zawsze można (jeśli to nie jest już działające) przeszkadzające komuś sygnatury wsadzić w hide'a, czy tam spoilera. Obecnie sygnatura ma ile, 70px wysokości, tyle mi pokazuje linijka na webdevie, a to jednak trochę w drugą skrajność.
Użytkownik Hassan' dnia czwartek, 28 marca 2013, 00:53 napisał
Nawet na tablecie czy telefonie przeglądanie GE z dużymi sygnaturami (vide moja czy Wiktula) nie sprawiało problemu.
No na telefonie na pewno, bo się sygnatury w ogóle nie wyświetlają A jeśli chodzi o tablety zobacz do załącznika. Ponad połowa widocznego obszaru to sygnatura, zdecydowane przegięcie.
W każdym razie może rzeczywiście przegiąłem w drugą stronę, ale właśnie zwiększyłem widoczny obszar sygnatury.
Cytat
Eee... dziwnie. Ucięło mi połowę pierwszej sygnatury z Cthulem da Vinciego i wywaliło w kosmos wszystkie pozostałe.
Ooo, nie, nie. To tam dalej jest. Hidden. And waiting. No, już nie ma może, bo je wywaliłeś z treści sygnatury. Ale jak ktoś sobie podejrzy moją, to moi kiwający kapitanowie dalej tam są. Czekają.