Użytkownik Seeker II dnia Jul 5 2006, 05:16 PM napisał
Po pierwsze, aby z Bao - Dura zrobić Jedi musisz być po jasnej stronie mocy. Po drugie jedyny znany mi sposób to
zwiękrzać wpływ na niego (wiesz jakieś pogadanki, pomagać ludziom na jego oczach po prostu JASNA STRONA). Mam nadzieje że to ci pomoże powodzenia .
PS. Mam problem na Nar Shaddaa w Refugee Sector więc jesli ktoś wie co tam robić to pprosze o pomoc!!!
[post="45871"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Co do Bao=dura, to jak powiedziano, trzeba byc po JSM (a fuj

).. Pomagamy ludziom, rozmawiamy z Bao-Durem, a jeszcze lepiej ,jesli jest z nami jak najczesciej w druzynie.. Im wiecej kacji JSM, tym lepiej... Choć o ile pamietam, to i tak jest tylko połowa sukcesu... Stwozyc z niego Jedi to prawdziwa tragedia, jesli o mnie chodzi...
Co do Nar Shadaa, to trzeba pogadac z tym gościem, którym tam stoi (ten od wyznaczaniam miejsc dokowania). Nie pamietam dokładnie, ale chyba tzreba go przekonac (albo po queście z Piatem, albo jeszcze przed nim). wtedy poda nam kody dokowania. Trzeba je doposawoać w kazdy mz Pylonów do odp. statku i twedy bedzie wsyztko Git (najlepiej zapisac numery kodów i dopasowąc je w Pylonach).