[GW2] Kto gra w Guild Wars 2?
W sumie już jakiś czas temu byłem ciekawy czy jest jakaś tutejsza gildia. W razie czego chętnie dołączę.
Też byłbym chętny, ale z nazwą raczej nie pomogę. Grupa Extrawaganckich G.. G.. Graczy? A może Gildia Erudytów i eXtraordynaryjnych Gryzipiórków? Chyba łatwiej byłoby wykombinować nazwę niekoniecznie tworzącą akronim GEXE lub GE, mimo tagu. Choć propozycja Daimoniona jest niezła.
Tylko prekursor do Dusk jest znacznie droższy (choć ma tańsze inne elementy potrzebne do jego wykonania), stąd wybrałam Sunrise. No i w sumie bardziej mi będzie pasował do białych skrzydeł. Ale muszę przyznać, że przez farmienie tylko dla klasy to gra może bardzo zbrzydnąć. Na Silverwastes to już patrzeć nie mogę.
Iiii w końcu!
Iiii w końcu!
Użytkownik Remidx dnia wtorek, 3 sierpnia 2021, 09:29 napisał
Gram w GW2, to pozwala mi znaleźć własne cele i robić to, co chcę.Dostanę się do WvW, Craft, PvE, Story, Dailies, Holiday Events, Achievements, Spvp, Guild Missions, Adventures.Mogę pracować nad zbieraniem materiałów do tego nad czym pracuję.Biorę sprawy w swoim tempie.
Zgadzam się z tobą tutaj. Gra pozwala na wiele.
[Dodano po tygodniu i 5 dniach]
Użytkownik Sosna dnia wtorek, 26 kwietnia 2022, 22:04 napisał
Lata lecą, a ja wciąż od czasu do czasu pogrywam w GW2. Gra ciągle się rozwija, nowe epizody fabularne pojawiają się regularnie. Gra mocno casualowa, a ja właśnie takim graczem jestem. Dobraliśmy się
To samo, wydaje mi się, że to się nudzi, a potem gram jeszcze raz.