[GII] Menzurka
Mogłeś się dobrze przygotować do wyprawy! A są tam gdzie ci powiedział Strażnik!
Użytkownik Animadaru dnia Feb 11 2007, 12:59 PM napisał
Hehe ale psikus. Vatras nie ma, Milten tez nie posiada. a statku zużyłem a w tym pokoju z receptura nie ma. Więc zostają mi kody ale ja nie chce na kodoah
[post="54298"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
kod na menzurkę... uważam że to nie jest kod (jeśli bez tego nie będziesz mógł dalej przejść gry] to wpisz kod .kod na menzurkę to nie to samo co kod na zbroje paladyna
Użytkownik Raphagorn dnia May 20 2006, 12:57 PM napisał
Kod na menzurkę to insert itmi_flask. Konsolę kodów włącza się tak: włączasz ekran atrybutów i umiejętności (B), wpisujesz MARVIN, wyłączasz ekran, wciskasz F2, wpisujesz kod i zatwierdzasz Enterem.
[post="43941"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Zauważyłem że jesteś wielkim miłośnikiem kodów, to już nie pierwszy post gdzie o nich wspominasz. Oj, nieładnie, sprowadzasz graczy na złą stronę mocy .
Użytkownik Wojownik ADANOSA dnia May 11 2006, 05:02 PM napisał
Mogłeś się dobrze przygotować do wyprawy!
[post="43575"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Użytkownik Voldi dnia Mar 30 2007, 05:22 PM napisał
Było sie lepiej przygotować na wyprawę do domku letniskowego Beliara
[post="57094"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Mówienie, że było się lepiej przygotować, nic mu nie pomoże. Na przyszłość będzie pamiętał.
Użytkownik Donovan dnia Feb 12 2007, 05:49 PM napisał
kod na menzurkę... uważam że to nie jest kod (jeśli bez tego nie będziesz mógł dalej przejść gry] to wpisz kod .kod na menzurkę to nie to samo co kod na zbroje paladyna
[post="54374"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
To jest nadal kod, jednak też uważam, że używanie kodów w sytuacjach, gdy bez tego nie można ruszyć fabuły, lub - tymbardziej - wystąpił jakiś potworny bug, jest uzasadnione i nie jest żadnym wstydem. Co innego jak nabijasz sobie parę miliardów HP i w pierwszym rozdziale zabijasz smoki w GD, jak moi koledzy. ("A jak przeszedłeś tą bramę do Górniczej Doliny pilnowaną przez paladynów w pierwszym rozdziale, jak nawet nie miałeś klucza od Lorda Hagena?" "A tam w ogóle była jakaś brama?... Na kodach przeszłem" <- to "przeszłem" to nie jest mój błąd, tak powiedział kolega )
Najpierw Finkregh powiedział:
Potem Animadaru odpowiedział:
A dwa miesiące później Kaliousehio podał dwa "nowe" rozwiązania problemu:
Użytkownik Finkregh dnia Apr 29 2006, 08:28 AM napisał
Możesz ja kupić - albo od Vatrasa (jeśli go wziąłeś), [...] no i stoi jedna na stole alchemicznym na statku. [...]
[post="43018"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Potem Animadaru odpowiedział:
Użytkownik Animadaru dnia Feb 11 2007, 01:59 PM napisał
Hehe ale psikus. Vatras nie ma, [...] a statku zużyłem [...]
[post="54298"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
A dwa miesiące później Kaliousehio podał dwa "nowe" rozwiązania problemu:
Użytkownik Kaliousehio dnia Apr 10 2007, 01:58 PM napisał
Kup od Vatrasa, jeśli go wziąłeś, poszukaj też gdzieś na statku.
[post="57824"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]