do kogo mam isc lub komu zapłacić.Nakosiłem kilku strazanikow i teraz w kazdym miescie sie mnie czepiaja.Mam zaplacic grzywne ale kiedy chce to zrobic wszyscy sie na mnie rzucaja.Aha zabiłem tez bgostkow w swiatyni w Bolmorze.Na razie sie szlejam po swiecie i nie wstepuje do zadnego miasta bo mnie bija pomocyy!!!!!!
Jak jesteś w gildii złodziej to idź do takich typów co ci opłacają grzywne za niwielką opłatą.
Jak nie jesteś w gildii to wstąp do niej!!!! np. w Balmorze.
Chyba wstąpić będzie najlepiej do gildii złodziei ale polecam w ald'ruhn w gospodzie pod szczurem i garnkiem powinieneś znaleść Żabiego Jęzora on chyba jest od opłacania strażników. Zawsze możesz jeszcze nie stawiać oporu tylko iść do więzienia.
W ostateczności:
1. "~"
2. SetPCCrimeLevel 0
3. "Enter"
Idż do Gildii Złodziei w Ald'Ruhn znajduje sie ona w budynku Pod Szczurem i Garnkiem.Dołącz do Gildi i idź do takiej jaszczurki na dole.Ona za chyba około 2000 załatwi całą sprawę i problem rozwiązany Musisz z nią zagadać o cenie za twoją głowę.
Użytkownik Foigan dnia Dec 8 2006, 06:06 PM napisał
Zawsze możesz jeszcze nie stawiać oporu tylko iść do więzienia.
[post="51284"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
On chyba nie może iść do więzienia, bo przecież napisał, że nawet nie może zapłacić grzywny. Chyba strażnicy nie mówią mu, żeby zapłacił grzywnę, czy coś takiego, tylko od razu się na niego rzucają bez rozmowy. Jakby tak nie było, to radziłbym gdzieś zostawić wszystkie kradzione rzeczy i iść do więzienia. Potem po prostu wziąć te rzeczy z tamtego miejsca W moim wypadku musiałbym zostawić cały ekwpiunek
Miałem podobny problem po misji zjednocz rody jak uwolniłem syna tego typa to w drodze do niego wybiłem większość strażników.Teraz krzyczą do mnie N'wh.Radze ci ich zabić albo odczytać save.