[GII] Mistrz jednoręcznej broni
obok siedziby paladynów w khorinis w ogrodzie jest grupka paladynów i wśród nich jakis koleś (niepamietam imienia) moze cie nauczyc broni dwurecznej chyba od 60% do 90% a do 100% to potem Lord Hagen tylko...
Dwuręczna broń jest lepsiejsza ... dużo większe rany, ale mniejsza mobilność
Dwuręczna broń jest lepsiejsza ... dużo większe rany, ale mniejsza mobilność
Za farmą Onara jest najemnik Cord. Nauczy cię broni jedno- i dwuręcznej do 90% nawet w pierwszym rozdziale. Ale żeby się u niego uczyć musisz mieć przynajmniej 30% broni jedno- lub dwuręcznej. W całym świecie nie ma lepszego nauczyciela niż Cord z farmy Onara... Oczywiście w pierwszych rozdziałach.
W 4 rozdziale za kasę nauczy cię Łowca Smoków ( nie pamiętam imienia), chyba do 100%.
Ja wole na samym początku gry inwestować w dwu-ręczną żeby pomyśleć o przyszłości.
Jedno się opłaca tylko na początku, ale potem się żałuje.
Ja wole na samym początku gry inwestować w dwu-ręczną żeby pomyśleć o przyszłości.
Jedno się opłaca tylko na początku, ale potem się żałuje.
Dwuręczna dużo lepsza Po pierwsze obrażenia a po drugie zasięg Wyprowadzaj ciosu na boki tylko i czekaj aż ktoś podejdzie a i tak żeby być mistrzem dwu- to trzeba mieć chyba 90% jednoręcznych broni nie pamiętam końca nauki Ja zawsze używam Dwuręczniaka
Paladyn ma niezły nawet Święty Kat
Paladyn ma niezły nawet Święty Kat
Kiy Wolfgar uczy nawet jak nie jesteś w straży Ale on tylko do 60% Jak jesteś paladynem nie pamiętam ale jest tam jakiś mistrz Wojo Hagen uczy chyba dwuręcznych a jedno sam jestem ciekaw bo zacząłem grać magiem i nie wiem gdzie szukam mistrza jednoręcznych broni Paladyn co uczy jest chamem bo uczy tylko Wojowników Innosa a Nauczycieli nie