Mistrz jednoręcznej broni - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Szakal grasz w gothic2 returinge ??
Eee, tak. Z tego co pamiętam to mistrz zaczynał się od 60%.
Ja mam 50 dlatego nie jestem mistrzem ?
Kiy Wolfgar uczy nawet jak nie jesteś w straży Ale on tylko do 60% Jak jesteś paladynem nie pamiętam ale jest tam jakiś mistrz Wojo Hagen uczy chyba dwuręcznych a jedno sam jestem ciekaw bo zacząłem grać magiem i nie wiem gdzie szukam mistrza jednoręcznych broni Paladyn co uczy jest chamem bo uczy tylko Wojowników Innosa a Nauczycieli nie
Ja w G2 gram magiem ale G1 wojem przeszedłem i z doświadczenia wiem, że pod koniec gry nie ma sensu walczyć jednoręczną gdyż jest o wiele gorsza od 2 ręcznej
Dwuręczna dużo lepsza Po pierwsze obrażenia a po drugie zasięg Wyprowadzaj ciosu na boki tylko i czekaj aż ktoś podejdzie a i tak żeby być mistrzem dwu- to trzeba mieć chyba 90% jednoręcznych broni nie pamiętam końca nauki Ja zawsze używam Dwuręczniaka
Paladyn ma niezły nawet Święty Kat
Paladyn ma niezły nawet Święty Kat
W khorinis uczy Wulfgar (jak zostaniesz strażmnikiem ale nie jestem pewny)
W 4 rozdziale za kasę nauczy cię Łowca Smoków ( nie pamiętam imienia), chyba do 100%.
Ja wole na samym początku gry inwestować w dwu-ręczną żeby pomyśleć o przyszłości.
Jedno się opłaca tylko na początku, ale potem się żałuje.
Ja wole na samym początku gry inwestować w dwu-ręczną żeby pomyśleć o przyszłości.
Jedno się opłaca tylko na początku, ale potem się żałuje.
Za farmą Onara jest najemnik Cord. Nauczy cię broni jedno- i dwuręcznej do 90% nawet w pierwszym rozdziale. Ale żeby się u niego uczyć musisz mieć przynajmniej 30% broni jedno- lub dwuręcznej. W całym świecie nie ma lepszego nauczyciela niż Cord z farmy Onara... Oczywiście w pierwszych rozdziałach.
obok siedziby paladynów w khorinis w ogrodzie jest grupka paladynów i wśród nich jakis koleś (niepamietam imienia) moze cie nauczyc broni dwurecznej chyba od 60% do 90% a do 100% to potem Lord Hagen tylko...
Dwuręczna broń jest lepsiejsza ... dużo większe rany, ale mniejsza mobilność
Dwuręczna broń jest lepsiejsza ... dużo większe rany, ale mniejsza mobilność
Wydaje mi się, że ten najemnik za farmą Onara nie uczy paladynów...
Ogolnie lepsza jest bron jednoreczna
przynakmniej szybciej macha
ale dla mnie i tak najlepsza jest magia
przynakmniej szybciej macha
ale dla mnie i tak najlepsza jest magia
Do 90% jednoręcznej uczy ten najemnik, co trenuje za farmą Onara, a dwuręcznej do 60/90% uczy Cord (nie wiem teraz, jak to jest procentowo). Do 100% dwurecznej uczy Lee, gdy weźmiesz go na statek do Irdorath.
Coś mi sie porąbało i dla tego tak głupio brzmi ten temat. Jak komuś sie chce to może zamienić nazwe użytkownika z tematem
Kto w Khorinis naucza walki jednoręcznym mieczem na poziomie mistrzowskim? Opłaca się uczyć jednoręcznej czy dwuręcznej? Z jednoręcznej mam 60%, a z dwu 30%