[TESIII] Jaka broń jest lepsza?
Wg mnie najlepszą baronią jest opcja "podgląd postu"... Wypróbuj - nie stracisz.
A jeżeli chodzi o bronie to już tylko kwestia gustu. Nie można powiedzieć, że jedna jest lepsza od drugiej. To tak jakby powiedzieć, że Coca Cola jest lepsza od Sprite. Zaraz znaleźliby się miłośnicy i jednego napoju i drugiego, ktorzy twierdziliby, że to ich jest lepszy.
Ja osobiście wolę ciężkie miecze dwuręczne chociaż dobrym toporem też nie pogardzę.
A jeżeli chodzi o bronie to już tylko kwestia gustu. Nie można powiedzieć, że jedna jest lepsza od drugiej. To tak jakby powiedzieć, że Coca Cola jest lepsza od Sprite. Zaraz znaleźliby się miłośnicy i jednego napoju i drugiego, ktorzy twierdziliby, że to ich jest lepszy.
Ja osobiście wolę ciężkie miecze dwuręczne chociaż dobrym toporem też nie pogardzę.
osobiście wolę miecze, nie wiem czemu, ale nie przepadam za toporami... smukłe ostrze lepiej prezentuje się w rękach elfa niż ciężki topór:D no i oczywiście to musi być DOBRY miecz....
Miecz.Długie ostrze,najlepiej claymore(moja ulubiona).Topory też są spox bo są dobre na opancerzonych przeciwników.Ja najbardziej lubie szklany topór.
Dla mnie lepszy jest miecz claymore lub dai katana. Ale to dlatego, że zawsze biorę za główną umiejętność długie ostrze. Topory nie za bardzo przypadły mi do gustu
Nord i Chryzamer to zabójcza maszyna . Preferuję Claymory i dlatego zawsze na początku kupuje sobie stalowy Claymore i siekam nim maszkary.
Ja też preferuję pięści ........ a raczej dłonie bo ostatnio gram magiem