'Raus Żydy'
Wiecie co... ja się boję. Chyba zacznę mocherom ustępować miejca w autobusie, bo jak sie babeczki zbiorą to mnie wywalą na pierwszym lepszym przystanku z okrzykiem "ZA OJCA RYDZYKA!"
Angie, może mnie za to zabijesz (), ale popsuję Ci zabawę. Jedynym sposobem na rozbicie Rydzyka jest wpłacanie na jego konto jak najwięszej ilość kwot... po 1 grosz. Tak, dokładnie po jeden grosz, za co ojciec Rydzyk musi zapłacić bodajże kilka złotych. I w ten własnie przemyślny sposób wykorzystania polskiego prawa można zniszczyć tą mafię (o zgrozo ). Od kiedy zaczynamy?
Ps. Kawałek Big Cyca - Mocherowe Berety jest niezły. Jak nie słyszeliście, polecam .
Angie, może mnie za to zabijesz (), ale popsuję Ci zabawę. Jedynym sposobem na rozbicie Rydzyka jest wpłacanie na jego konto jak najwięszej ilość kwot... po 1 grosz. Tak, dokładnie po jeden grosz, za co ojciec Rydzyk musi zapłacić bodajże kilka złotych. I w ten własnie przemyślny sposób wykorzystania polskiego prawa można zniszczyć tą mafię (o zgrozo ). Od kiedy zaczynamy?
Ps. Kawałek Big Cyca - Mocherowe Berety jest niezły. Jak nie słyszeliście, polecam .
Rince, za każdy przekaz odbiorca płaci 3,60zł, więc byłby stratny o 3,59 na każdym przekazie... Gdyby Radio z Ryjem nie zostałoby zwolnione z tych opłat. Dostawaliby te pojedyncze grosze, nic nie płacąc -_-
I, na marginesie - jest się czego bac. Bo wiecie, ja jestem w ZHP, a nie w ZHR... ZHR to harcerstwo 'kościelne' - dotowane przez Kościół w Polsce. No i im nic nie groziło, ale jak myśmy w grupie mniej niż 5 chcieli przejść, to byliśmy wyzywani od masonów, zdrajców Polski i takie tam. A takim babcion to aż zgroza było odpyskować - albo parasolem, albo składanym krzesełkiem, albo ręką cię bito. Normalnie hardkor
I, na marginesie - jest się czego bac. Bo wiecie, ja jestem w ZHP, a nie w ZHR... ZHR to harcerstwo 'kościelne' - dotowane przez Kościół w Polsce. No i im nic nie groziło, ale jak myśmy w grupie mniej niż 5 chcieli przejść, to byliśmy wyzywani od masonów, zdrajców Polski i takie tam. A takim babcion to aż zgroza było odpyskować - albo parasolem, albo składanym krzesełkiem, albo ręką cię bito. Normalnie hardkor
Hmm, mohery. Filmik ciekawy. TVN = masonska telewizja. Wątpie, żeby te pierniki wiedziały kim byli masoni Ale niestety, to pruchno ma spory wpływ na to co sie dzieje. Idziesz ciemną uliczką, a tu nagle zamiiast bandy dresów z bejsbolami wyskakjue banda babci w beretach z torebkami i krzyżykami I wątpie, aby obecny rząd (komentarze, apostrowy i epitety w ich kierunku pomine) coś zrobił w tej sprawie. Ale jedno dobre: episkopat się wkurza
Radio Józef nie zdoła się wybić na ten poziom... ale widze coraz szybszy rozwój mhrocznych i tró...tego bym się bała bardziej O_o
Z miłości do Ojca Dyrektora stworzyłem swą obecną sygnaturkę. To moja ofiara na RM