Wiem, że część z was dopiero zaczyna ferie zimowe, część już skończyła. Ci co będą dopiero mieli, podzielą się wrażeniami jak wrócą oczywiście. Mi, z racji tego, że jestem z Warszawy, ferie już się skończyły (niestety ). Mam tu kilka zdjątek z naszych pięknych gór. Ci co będą dopiero jechać, mogą zobaczyć, jakie warunki są na Kasprowym. Część zdjęć jest z Kasprowego, część to widok z okna w Kościelisku. Na jednym ze zdjęć widać moją skromną postać (za dużo nie zobaczycie ) na krzesełku (z lewej strony, machamy z kumplem). Podzielcie się swoimi wrażeniami z wyjazdu, gdzie byliście lub gdzie jedziecie!
Tutaj macie zdjęcia:
Zdjęcia
A tutaj daję dwa króciutkie filmiki z Kasprowego. Krótkie są z tego powodu, że miałem już mało pamięci w aparacie. Pierwszy to nasz zjazd nartostradą do Kuźnic (momentami trochę niewyraźny , moi koledzy jadą przodem, ja kręcę), a drugi to widok ze stoku na krajobraz dookoła (i mój szczerzący się kolega ).
Zjazd
Widok
EDIT
Wszystko się zgadza, pierwszy filmik to zjazd. Może źle kliknąłeś?
Tutaj macie zdjęcia:
Zdjęcia
A tutaj daję dwa króciutkie filmiki z Kasprowego. Krótkie są z tego powodu, że miałem już mało pamięci w aparacie. Pierwszy to nasz zjazd nartostradą do Kuźnic (momentami trochę niewyraźny , moi koledzy jadą przodem, ja kręcę), a drugi to widok ze stoku na krajobraz dookoła (i mój szczerzący się kolega ).
Zjazd
Widok
EDIT
Wszystko się zgadza, pierwszy filmik to zjazd. Może źle kliknąłeś?