siemka mam problem chodzi o wejście do wewnętrznego perścienia w starym obozie diego mowi ze juz zdobylem zaufanie wystarczajacej liczby osób. Zrobiłem także test zaufania i gdy pytam diego to pisze: warunek 5 przyjęcia nic nie mowi o wejściu do zamku a thorus mnie nie_chce wpuścić! PROSZE O POMOC!!!!!!! :sad:
Jest kilka powodów:
- nie zjednałeś sobie wystarczającej liczby ludzi
- coś zwaliłeś przy teście zaufania
- nie wykonaleś zadania Thorusa
- masz za mały level
Sprawdź wszystkie te mozliwości.
Pogadaj z Thorusem. Możliwe, że nie wykonałeś zadania z wypędzeniem jednego kolesia ze SO. Albo to zadanie wziąłeś i niewykonałeś. Jeśli
A) nie zrobiłeś to pogadaj z thorusem o zadaniu, nie pamietam już dokładnie, ale musisz go przekonać, ze sprostasz jego zadaniu. Dalej radź sobie sam
B)wzialeś, ale spaprałeś: Idź do kolesia obok tego "jeziorka" w SO, na prawo od głównej bramy. JEst tam pewien koleś Gravo chyba. Zapłać mu, a Thorus przestanie isę na ciebie dąsać.
Koleś nazywa się Graham. A do Starej Kopalni jest łatwo dojść. Gdy ze startu idziesz drogą w stronę Starego Obozu i masz most po lewej, to idziesz dalej wzdłuż rzeki i gdy zacznie się wzniesienie idziesz w prawo po skosie. Tam dojdzies napewno.
Hmmm sprostuj gdzie jesteś.
Satry obóz to ten za palisadą
Tam gdzie zaczynasz gra ić prosto w dół, jak spotkasz takich dwóch kolesi z Nowego obozu to skręć w lewo i cały czas prosto i napewno do niego trafisz. Jak w morde strzelił
Jesli chcesz wejść bez pozwolenia wyciągnij broń i leć jak najszybciej koło strażników a gdy będziesz za nimi wystarczająco daleko schowaj ją! Tak samo można postąpić wszędzie gdzie strażnicy pilnują wejść!
Upewnij się że dałeś diegowi listę od jana.diego mówi że musisz mieć 5 poziom tzn podczas gry wduś klawisz "b" - otworzy się okno rozwoju postaci i sprawdż czy masz 5 poziom jeśli nie to nie wejdziesz do wewenętrznego pierścienia