A czy słyszeliście o Polskiej konkurencji dla O-Zone zespole Twins ? Jest to już nie taki nowy zespół, a znany głównie w poważnych dyskotekach np. w Tarnawie Małej (trasa Lublin-Biłgoraj)
Tutaj (
http://video.google.com/videoplay?docid=75...988989&q=avaria ) macie link do clipu ich gozu hiciora "AVARIA"! IMO Kamerzysta powinien Oscara dostać! Chłopaki wygladaja bosko!
Zreszta potwierdzaja to fani i fanki. Oto kilka wypowiedzi:
pati - "fajni z was faceci..."
Gargi - "No nie co za wieśniaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"
Angel z Lbn. i Blond - "Joł ziomale!!!!!!!!Kochamy Was i chenmy Was zobaczyc i dotknac!!Nie mozemy spac po nocach bo myslimy o was."
Takie opinie mowia same za siebie!
Przytocze pare innych wypowiedzi zeby wam lepiej zobrazowac z czym macie doczynienia:
Skinheads - "Muzyka naprawde super i do tego Polska. Oby tak dalej
Pozdrowienia!
Laski uwazajcie skini sa na sali Smile
14/88"
Niunia - Wasz nowy kawałek FAN FACTORY CLOSE 2 YOU jest wy***any tak samo jak OCZY JEJ
3majcie sie i pozdrowienia"
Max - "Ziomy, za***ista stronka, może być.Jazda!!"
Bolo z Sochaczewa - "Umieście tutaj piosenke bumszakalaka łapiesz mnie za ptaka!!!!! Tak to jest spox !!!!!!!!!!!!!!!"
angel -" AVARIA...dzis nam nie przeszkodzi!"
BeBe_14 - "Siemkanderqo!!!Jestescie za***isci kazdy was uwielbia macie taka muze jaka jest kazdemu potrzebna...heh!!!pozdrawiam WAS cieplutko...Macie pozdro tesh od mojej za***istej qumpelki ktora was tesh uwielbia heh BUZIAKI ODEZWIJCIE SIE NA MOJEGO e-maila :)papa"
Jak widac fani szaleja, muza "za***ista" !
Jak ja zazdroszcze Bolowi z Sochaczewa
Chyba stalo sie jasne ze Twins > O-zone > Tokio Hotel > all!
Miłego słuchania